ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Οι Στόχοι της Ιστοσελίδας σας για να πετύχετε στο ίντερνετ!

stoxoi-κατασκευή-ιστοσελίδων-1

Οι Στόχοι της Ιστοσελίδας σας για να πετύχετε στο ίντερνετ!

Καλή χρονιά φίλοι μου, πρώτη γιορτή του χρόνου σήμερα και ενώ ακόμα όλοι έχουν βουλιάξει στην εορταστική θαλπωρή ή προσπαθούνε να συνέλθουν από τις επιπτώσεις της χτεσινής βραδιάς, άλλοι είναι στο πόδι και σχεδιάζουν τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Οι στόχοι για την προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή, καθώς και για την ιστοσελίδα σας, για όσους έχουν, για όσους δεν έχουν μήπως ήρθε ο καιρός να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα;

Θέστε ξεκάθαρους στόχους για την ιστοσελίδα σας

Οι στόχοι σας φέτος και την ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαροι και γραπτοί. Η ύπαρξη γραπτών στόχων αποτελεί την προσωπική δέσμευση σας για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Για παράδειγμα:

  1. Βγάζω 1.000€ το μήνα από την ιστοσελίδα, το e-shop ή το blog μου!
  2. Είμαι στην πρώτη σελίδα της Google για τις λέξεις κλειδιά που θέλω που είναι: ιστοσελίδες, κατασκευή blog, seo greece κτλ.

Οι κατηγορίες των στόχων σας θα πρέπει να είναι  και αυτές ξεκάθαρες και θα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους και να μπορείτε να τους παρακολουθήσετε απλά και κάθε μέρα ή κάθε μήνα. Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι βασικά μετρήσιμοι και όχι αφηρημένοι, για αυτό θα πρέπει να υπάρξει κάποιος βασικός σχεδιασμός και για την πορεία της σελίδας σας για το 2014 και μετά.

stoxoi-istoselidas

Ποια η αποστολή της σελίδας σας;

Ορίστε καταρχάς την αποστολή της σελίδας σας. Η δική μου αποστολή στο ίντερνετ και στο ηλεκτρονικό επιχειρείν είναι ξεκάθαρη:

Βγάζω χρήματα από το ίντερνετ από το 2000. Διδάσκω ανθρώπους πως να βγάλουν χρήματα από μία σελίδα στο ίντερνετ η οποία λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο και χρειάζεται μόνο λίγες ώρες την ημέρα για να διατηρηθεί. Εγγραφείτε στη σελίδα μου. Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τον οδηγό Πως να Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ. Θα σας διδάξω ένα απλό βήμα -βήμα σύστημα για να μπορέσετε να βγάλετε χρήματα και να απολαύσετε τις χαρές και τα οφέλη του internet lifestyle.

Ποια είναι η αποστολή σας και πως αυτή δένει με τους επιμέρους στόχους της σελίδας σας; Γράψτε μια ξεκάθαρη δήλωση αποστολής και μετά αναπτύξτε την και συνδέστε την με τους επιμέρους στόχους σας. Είναι αρμονική με τους υπόλοιπους στόχους της σελίδας σας;

Άμα δεν έχετε βρει ακόμα κατεύθυνση στα επαγγελματικά σας και κατά συνέπεια στην ιστοσελίδα σας, τότε μπορείτε να συμβουλευτείτε το άρθρο πως να μετατρέψετε το πάθος σας σε επικερδή επιχείρηση.

Τομείς στόχων για την ιστοσελίδα σας

Οι στόχοι σας πρέπει να χωρίζονται σε:

  1. Στόχο επισκεψιμότητας. Πόσους επισκέπτες τη μέρα χρειάζεστε για να δουλέψει και να λειτουργήσει η ιστοσελίδα σας;
  2. Στόχο μετατρεψιμότητας, άρα πρέπει να έχω ένα κανάλι πωλήσεων μέσα στη σελίδα μου που να κατευθύνω τον επισκέπτη να κάνει κάτι, να τον καλώ δηλαδή να αναλάβει δράση. Θα χρειαστώ επομένως μια σελίδα πωλήσεων και μερικά εργαλεία για αυτό.

Μετατρεψιμότητα είναι το ποσοστό των επισκεπτών σας που γίνονται πελάτες σας ή εγγράφονται στη λίστα σας. Η λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πολύ σημαντική για σας και τη σελίδα σας για να μπορέσετε να αναπτύξετε σχέσεις με τους πελάτες σας. Μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που χρησιμοποιώ είναι η Aweber.

Άμα αναπτύξετε τη λίστα σας, θα έχετε δημιουργήσει μια μεγάλη δεξαμενή  υποψήφιων πελατών οι οποίοι κάποια στιγμή θα αγοράσουν από εσάς. Το 80% των πελατών αγοράζει στην 7η με 12η επίσκεψη στη σελίδα σας. Θυμηθείτε αν το περιεχόμενο είναι βασιλιάς, τότε τα λεφτά είναι στη λίστα.

Ένα ποσοστό μετατρεψιμότητας μεγαλύτερο του 1% είναι καλό για ένα νέο site, ενώ για πιο επαγγελματικά sites τα ποσοστά ποικίλουν από το 7% έως το 70%!

  1. Στόχο πωλήσεων για ενεργητικό εισόδημα και παθητικό εισόδημα.

Το ενεργητικό εισόδημα είναι σχετικά πιο εύκολο, ενώ το παθητικό επαναλαμβανόμενο εισόδημα είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να γίνετε χρονικά ελεύθεροι.

  1. Στόχο διακράτησης πελατών και επιστροφής στη σελίδα σας

Αν το ποσοστό εγκατάλειψης των παλιών πελατών είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό των νέων πελατών, τότε η επιχείρηση σας και η ιστοσελίδα σας κινδυνεύει.

  1. Στόχο αναγνωρισιμότητας ή personal branding

Καλλιεργείτε παράλληλα το όνομά σας στο ίντερνετ και την αναγνωρισιμότητα σας από τους τρίτους; Αν όχι τότε θα πρέπει να το κάνετε για να αποκτήσετε επαγγελματικό κύρος, αξιοπιστία και φυσικά πελάτες από το ίντερνετ!

  1. Στόχο καινοτομίας και βελτίωσης

 

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας και SEO

Ο σχεδιασμός της σελίδας σας θα πρέπει να γίνει σε βάθος δεκαετίας και θα πρέπει να ληφθούν μερικοί παράγοντες υπόψιν, όπως:

  1. Επεκτασιμότητα και αναβάθμιση
  2. Ανανεώσεις
  3. Αποδεδειγμένη αξιοπιστία
  4. SEO και πρώτη σελίδα της google
  5. Ολοκλήρωση με τα social media
  6. Κόστος και συντήρηση της ιστοσελίδας σας

Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε, πρέπει να κάνετε την έρευνα αγορά σας και να εστιαστείτε στα παραπάνω. Μπορείτε να υποστηρίξετε μόνοι σας τη σελίδα σας; Είναι φτιαγμένη στη σωστή αρχιτεκτονική και τεχνολογία; Προσωπικά προτείνω την κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress και σε συγκεκριμένα θέματα σε WordPress τα οποία είναι εκ των προτέρων σχεδιασμένα να πετύχουν και να βγούνε πρώτα στην Google.

Ευθυγραμμίστε τους  στόχους σας με το τι θέλετε από τον σχεδιασμό της σελίδας σας.

Vision Board και Στόχοι της σελίδας σας

Vision-Board-Istoselida

Το Vision Board ή ο πίνακας ονείρων είναι η γραφική απεικόνιση των στόχων και των επιθυμιών σας σε ένα πίνακα μικρών ή μεγάλων διαστάσεων. Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και έτσι αντί να γράφετε μόνο τους στόχους σας, καλό θα ήταν να τους έχετε και μπροστά σας για να βλέπετε και να εστιάζετε στο τι επιθυμείτε καθημερινά.

Μερικές συμβουλές για να φτιάξετε το δικό σας vision board

  1. Κόψτε εικόνες από περιοδικά ή εκτυπώστε από το ίντερνετ αυτά που θέλετε και σας αρέσουν.
  2. Επιλέξτε μεγάλες εικόνες για φόντο και βάλτε τις μικρότερες και τον εαυτό σας να συμμετέχει σε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε.
  3. Βάλτε λέξεις κλειδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  4. Μπορείτε να γράψετε τους στόχους σας δίπλα από τις εικόνες που θα έχετε.
  5. Μπορείτε να δημιουργήσετε πάνω από ένα vision boards.

Δείτε περισσότερα vision boards για να πάρετε ιδέες στην αναζήτηση φωτογραφιών της Google.

Βασικές Αρχές της επιτυχίας στη σελίδα σας και Napoleon Hill

Napoleon-Hill-make-money

Ο Ναπολέων Χιλ είναι η πηγή έμπνευσης μου για τον οδηγό Βγάλτε Λεφτά από το ίντερνετ και συγγραφέας του βιβλίου Σκέψου και Γίνε Πλούσιος. Επίσης έχει γράψει και το βιβλίο οι 17 απαράμιλλοι νόμοι της επιτυχίας καθώς και άλλα βιβλία.

Για τη συγγραφή του Σκέψου και γίνε πλούσιος, ο Χιλ «πέρασε από συνέντευξη» περισσότερους από 500 εκ των πλέον επιτυχημένων οικονομικά ανθρώπων του καιρού του, τη δεκαετία του μεσοπολέμου, σε αναζήτηση του «κλειδιού» της οικονομικής ευμάρειας.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα πόνημα 200 σελίδων το οποίο κυκλοφόρησε με τον τίτλο: «Think and grow rich» στα ελληνικά : «Σκέψου και Πλούτισε», αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα best-sellers όλων των εποχών.

Εκεί μέσα, σε κάποιο κεφάλαιο του βιβλίου, ο συγγραφέας συνοψίζει τα έξι βήματα δια των οποίων μπορεί κανείς να μετουσιώσει την επιθυμία του για πλουτισμό σε πραγματικότητα.

Τα έξι βήματα της οικονομικής επιτυχίας στο ίντερνετ

1. Εστιάστε στο ακριβές χρηματικό ποσό που επιθυμείτε. Δεν αρκεί να πείτε μέσα σας «Επιθυμώ πολλά χρήματα». Να είστε όσο πιο ακριβής γίνεται ως προς τον προσδιορισμό του ποσού. Πρόκειται για απολύτως αναγκαίο ψυχολογικής σημασίας τέχνασμα.

2. Προσδιορίστε επακριβώς τι προτίθεστε να προσφέρετε ή να δώσετε για να αποκτήσετε το επιδιωκόμενο όφελος. Τίποτα δεν δίνεται δωρεάν σε αυτή τη ζωή.

3. Προσδιορίστε νοερά την ακριβή ημερομηνία και χρονολογία έως την οποία επιθυμείτε να έχετε αποκτήσει το εν λόγω ποσό.

4. Καταστρώστε ένα ακριβές σχέδιο υλοποίησης της επιθυμίας σας και θέστε το ευθύς σε εφαρμογή, είστε δεν είστε έτοιμοι.

5. Καταγράψτε όλες τις παραπάνω πληροφορίες με κάθε λεπτομέρεια και ακρίβεια.

6. Να διαβάζετε μεγαλόφωνα τη γραπτή δήλωση δέσμευσης σας δύο φορές την ημέρα, λίγο πριν κοιμηθείτε το βράδυ και λίγο αφότου ξυπνήσετε το πρωί. Και καθώς διαβάζετε, δείτε, νιώστε και πιστέψτε πώς κατέχετε ήδη αυτό το ποσό.

Όλη η παραπάνω ιεροτελεστία πρόκειται για εξαιρετικής σημασίας διαδικασία ψυχολογικής προετοιμασίας, η οποία ωστόσο παραμένει κενή νοήματος δίχως την κατάστρωση ακριβούς σχεδίου δράσης και συνεπούς εκτέλεσής του.

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης σας;

stoxoi-κατασκευή-ιστοσελίδων

Γράψτε το ζώδιο της χρονιάς όπως εσείς θέλετε να είναι

Αν και το πλάνο του Ναπολέων Χιλ είναι πιο πολύ για τους ανθρώπους του αριστερού εγκεφάλου, θα πρέπει να συνδυάσετε και το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας για να πετύχετε τους στόχους σας στο ίντερνετ. Για τους πιο καλλιτεχνικούς από εσάς θα προτείνω μια πιο καλή τεχνική όπως αυτή του να κατεβάσετε το ζώδιο της χρονιάς από το ίντερνετ και να το ξαναγράψετε, όπως εσείς θέλετε να είναι.

Κοιτάξτε να το συνδυάσετε με τους στόχους σας.

Για παράδειγμα, το δικό μου ζώδιο για το 2014 από την Αση Μπήλιου αναφέρει ως τίτλο Ραντεβού με την επιτυχία, τίτλο που μάλλον θα κρατήσω γιατί προετοιμαζόμουν καιρό για την επιτυχία.

Μην αισθάνεστε παράξενα που κάνετε αστεία και τρελά πράγματα, δεν μπορείτε να πετύχετε νέα πράγματα στη ζωή σας ακολουθώντας παλιούς δρόμους και στρατηγικές! Στο δρόμο προς την επιτυχία στη ζωή και στο ίντερνετ, χρειάζεται να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, να βάλετε λίγο τρέλα και να ξεφύγετε από το παλιό και το κατεστημένο!

Καλή επιτυχία και σας περιμένω να σχεδιάσουμε μαζί τη νέα σας ηλεκτρονική επιχείρηση!

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

Σχολιάστε