ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

lefta-social-media-4

Βγάλτε λεφτά από τα social media Μέρος 2

Όλοι μας σήμερα είμαστε στα social media με τον ένα ή άλλο τρόπο συνήθως για να περνάμε τον καιρό μας, να χαζεύουμε δηλαδή. Το Facebook έχει αντικαταστήσει την παραδοσιακή μορφή ψυχαγωγίας στο σπίτι, την τηλεόραση και πάνω από 5 εκατομμύρια Έλληνες είναι στο Facebook καθημερινά. Οι περισσότεροι από αυτούς χωρίς λόγο, ελπίζω να μην είστε ένας από αυτούς.

Εκτός από το Facebook υπάρχουν άλλα 350 κοινωνικά μέσα σε όλο τον κόσμο και πάρα πολλά από αυτά δεν είναι αγγλόφωνα, όπως  το Baidu, το VKontakte και το Odnoklassniki. Το πρώτο είναι το κινέζικο google και τα δύο τελευταία οι ρώσικες εκδοχές του Facebook με εκατομμύρια χρήστες ημερησίως και ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά του βασιλιά της κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Σήμερα θα σας δώσω μερικές ιδέες για το πως μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το Facebook και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με μερικά απλά βήματα.

Και αφού έχουμε μελετήσει το πρώτο μέρος αυτού του άρθρου και έχουμε δει και το βίντεο, θα περάσουμε στο δεύτερο μέρος για να δούμε πως θα αξιοποιήσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Facebook για να βγάλουμε χρήματα και για να στήσουμε την ηλεκτρονική μας επιχείρηση.

Άμα δεν έχετε δει το πρώτο μέρος αυτού του επικού άρθρου, δείτε το τώρα: Βγάλτε λεφτά από τα social media Μέρος 1←

Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Πριν προχωρήσετε παρακάτω, θα πρέπει να κάνετε 3 βασικά πράγματα:

 1. Να σχολιάσετε στο blog μου για να κερδίσετε ένα πολύτιμο backlink και να συμμετέχετε στη συζήτηση παρακάτω
 2. Να κάνετε κοινοποίηση στα social media χρησιμοποιώντας τη μπάρα διαμοιρασμού αριστερά και
 3. Να εγγραφείτε στη λίστα μου, εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, πιστεύω ότι αυτά που σας ζητάω είναι η ελάχιστη ανταμοιβή για το δωρεάν περιεχόμενο.

Μικρές συμβουλές για τεράστιο traffic από τα social media

lefta-social-media-3

Hot traffic tip 1. Μπορείτε να κάνετε προώθηση της ιστοσελίδας, των άρθρων ή και ακόμη των προϊόντων του e-shop σας σε παραπάνω από μια σελίδα ή ομάδα στο Facebook. Δείτε περισσότερα σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί: SEO Tip 2: Facebook Groups

Hot traffic tip 2.Κάθε φορά που κάνετε μια δημοσίευση ενός νέου άρθρου ή προϊόντος, να φροντίζεται να ακολουθείτε την διαδικασία προώθησης στα social media ευλαβικά. Έτσι θα αποκτάτε για κάθε νέο άρθρο ή προϊόν στη σελίδα σας 23 backlinks από ιστοσελίδες με μεγάλη κυκλοφορία και υψηλό PageRank.

Άμα κάνετε το ίδιο με το facebook groups, τότε θα ξεπερνάτε τα 100 baklinks σε κάθε νέα δημοσίευση που θα κάνετε!

Hot traffic tip 3. Δημιουργήστε διάφορoυς πίνακες στο Pinterest και κοιτάξτε να ακολουθήσετε τουλάχιστον 1000! Αυτοί που θα ακολουθήσετε, θα αρχίσουν να ακολουθούν και σας και θα ανταλλάζετε κόσμο και κίνηση σταδιακά!

Hot traffic tip 4. Ειδικά για το Twitter, χρησιμοποιήστε το JustUnfollow για να σπάσετε το φράγμα των 2.000 χρηστών και για να μπορέσετε να διαχειριστείτε ποιου θα ακολουθήσετε και ποιους όχι. Φανταστείτε να έχετε 70.000 άτομα στο twitter, τι πανηγύρι θα γίνεται κάθε φορά που θα δημοσιεύετε ένα καινούριο tweet!

Hot traffic tip 5. Κάντε 5.000 φίλους στο GooglePlus. Επειδή είναι ασύμμετρη η φιλία εκεί, δεν χρειάζεστε την αποδοχή των αλλονών όπως και στο twitter! Από τους 5.000 φίλους σίγουρα θα σας ακολουθήσουν οι 1.000! Επίσης να μην ξεχάσετε να συμμετέχετε στα Google Plus Groups τα οποία είναι παρθένο έδαφος για όσους βαρέθηκαν τα αντίστοιχα Facebook Groups!

Hot traffic tip 6. To tumblr μαζί με το facebook μετά τις τελευταίες αλλαγές του αλγορίθμου της Google το 2013, πρωταγωνιστεί σε πολλές σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Επικουρικά μπορείτε να στήσετε και ένα βοηθητικό tumblr blog για να ποστάρετε links, άρθρα και φωτογραφίες από το κύριο site σας.

Hot traffic tip 7. Από τα υπόλοιπα δωρεάν blogs που πρωταγωνιστούν στα αποτελέσματα της google, προτείνω μόνο το wordpress.com, το ελεύθερο wordpress blog, αλλά δεν θα δείτε και πολύ κίνηση να έρχεται από το WordPress. Δεν θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή στα δωρεάν blogs.

Hot traffic tip 8. Τα ρώσικα κοινωνικά μέσα VK.COM και Odnoklassniki τα χρησιμοποιώ μόνο για λόγους backlinks, εκτός και αν έχετε ρώσικη ιστοσελίδα και απευθύνεστε στη ρώσικη αγορά. Αυτό προβλέπει ότι είστε ρωσόφωνοι ή γνωρίζετε απταίστως ρωσικά! Οι μηχανές αναζήτησης δουλεύουν με κείμενο και οι λέξεις κλειδιά είναι διαφορετικές για την ρώσικη αγορά Το ίδιο ισχύει για την αμερικάνικη αγορά, για την γαλλική αγορά και ούτω καθεξής!

Hot traffic tip 9. Το Youtube όπως και το ομόλογο του Vimeo είναι και αυτά social media και τα βίντεο είναι πολύ δημοφιλή γενικά. Φροντίστε να ενσωματώσετε και βίντεο στην ιστοσελίδα σας που θα παραπέμπουν πίσω στην σελίδα πωλήσεων ή εγγραφών της κύριας ιστοσελίδας σας. Επίσης, τα βίντεο έχουν την τάση να τα πάνε καλά στις μηχανές αναζήτησης και στα social media όπως το Facebook!

 

Η ιστοσελίδα μου έχει κίνηση και δεν κάνει καθόλου πωλήσεις

lefta-social-media-5

Βασικά συγχαρητήρια! Ανήκετε στο 99% των ιστοσελίδων που δεν κάνουν καθόλου πωλήσεις από το ίντερνετ, τώρα για να ωριμάσετε θα πρέπει να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε την ιστοσελίδα σας σαν επιχείρηση και όχι σαν ιστοσελίδα.

θα πρέπει να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε την ιστοσελίδα σας σαν επιχείρηση και όχι σαν ιστοσελίδα!

Δεν φτιάξατε μια ιστοσελίδα για χαβαλέ, αλλά για να βγάλετε λεφτά, έτσι κάνουν όλοι οι επιχειρηματίες. Σε κάθε επιχείρηση υπάρχουν έσοδα και έξοδα και μετράει το ύψος της επένδυσής σας με την απόδοση.

Εάν η σελίδα σας δεν πουλάει τότε πρέπει να την κάνετε να πουλάει.

Μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε αμέσως είναι τα παρακάτω:

 1. Αλλάξτε το γραφικό περιβάλλον.
 2. Αλλάξτε τα προϊόντα σας.
 3. Επαναπροσδιορίστε την αγορά στόχο σας.
 4. Αλλάξτε τις λέξεις κλειδιά σας.
 5. Προσθέστε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ιστοσελίδα σας.

Τα χρήματα στο ίντερνετ ότι δουλειά και να κάνετε είναι στη λίστα. Χωρίς λίστα δεν πρόκειται να βγάλετε ποτέ λεφτά!

 1. Φτιάξτε ένα καινούριο site. Η ποσότητα φέρνει την ποιότητα. Είμαι σίγουρος ότι στο τρίτο site σας θα έχετε βρει τη λύση!
 2. Φέρτε επισκεψιμότητα για να δείτε τα στατιστικά σας και
 3. Πειραματιστείτε και εξασκηθείτε! Το μάρκετινγκ στο ίντερνετ έχει να κάνει με τον πειραματισμό και την εξάσκηση!

Πόση επισκεψιμότητα είναι αρκετή για να κάνετε την ιστοσελίδα σας να πουλάει; Δεν το γνωρίζω ακριβώς, πρέπει για αρχή να είστε πάνω του 1% και λίγο κάτω από το 70%  Άμα δεν έχετε παραπάνω από 100 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα στην σελίδα σας δεν θα μπορέσετε ποτέ να δείτε τα ποσοστά μετατροπής επισκεπτών σε πελατών.

Άρα και πάλι το μυστικό είναι η επισκεψιμότητα. Η λύση ίσως να βρίσκεται παρακάτω στην βελτιστοποίηση.

Τι είναι βελτιστοποίηση ιστοσελίδας;

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας είναι να διορθώσετε ότι δεν δουλεύει ή ότι δεν αποδίδει με καινούρια εργαλεία και καινούριες ιδέες στην  ιστοσελίδα σας.

Η καλύτερη συμβουλή που σας δίνω είναι το να κρατήσετε την επιχείρησή σας σε όσο πιο απλό επίπεδο γίνεται. Όταν κάνετε κάτι που αποδίδει, αποφύγετε το να κάνετε περισσότερα από αυτό και να παραβλέψετε καινούριες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Μεγιστοποιήστε ότι δουλεύει, αυτοματοποιήστε την διαδικασία και ξεκινήσετε ένα καινούριο έργο ή προϊόν.

Οι πηγές παρακάτω εστιάζονται στο πως να βελτιστοποιήσετε την επιχείρησή σας και συγκεκριμένα το blog σας. Ιδιαίτερα να δημιουργήσετε ένα σύστημα εξυπηρέτησης πελατών πριν και μετά την πώληση, υποστήριξης πελατών κτλ.

Να μελετήσετε πως να προπωλήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ξανά και ξανά με ένα σύστημα αυτόματης προώθησης στην αγορά, πως να δημιουργήσετε κίνηση  και περιεχόμενο στη σελίδα σας και τέλος να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας για πώληση και να αποκομίσετε μεγάλα κέρδη.

Facebook και F-commerce

Το Facebook εκτός από μέσο επικοινωνίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ηλεκτρονικό κατάστημα. Υπάρχουν ειδικές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε η σελίδα σας στο Facebook σε ηλεκτρονικό κατάστημα ή να επεκτείνεται το ήδη υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα στο Facebook.

 

Πηγές για να βγάλτε λεφτά από τα Social Media

Άμα δεν έχετε δει το πρώτο μέρος αυτού του επικού άρθρου, δείτε το τώρα: Βγάλτε λεφτά από τα social media Μέρος 1←

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

2 Σχόλια. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares