ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

Γιατί γράφτηκα στην Emgoldex

giati-emgoldex

Γιατί γράφτηκα στην Emgoldex

και γιατί πρέπει να γραφτείτε και σεις αν θέλετε να βγάλετε σοβαρά λεφτά από το ίντερνετ!

Γειά σας Φίλοι μου, σήμερα 2 Ιουνίου 2014 μετά από σκέψεις μηνών και μετά από μεγάλη έρευνα αγοράς στον χώρο του μάρκετινγκ στο ίντερνετ αποφάσισα να γραφτώ στην έγκυρη εταιρεία Emgoldex.

Μετά από μια μεγάλη ατυχής πορεία σε περισσότερες από 20 εταιρείες στον χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ και του mlm, ξεκινώντας το 2002 με την Amway, πέρασα μια πολύ μεγάλη νύχτα που κράτησε για 12 χρόνια. Μετά από 12 χρόνια συνεχών δοκιμών και λαθών και αφού έχω ξοδέψει μια μικρή περιουσία σε όλες αυτές τις δήθεν επιχειρηματικές ευκαιρίες, επιτέλους μετά από μήνες έρευνας θεώρησα ότι βρήκα κάτι σωστό για να σπάσει τη σόλο καριέρα μου στο ίντερνετ.

7 Λόγοι που επέλεξα την Emgoldex

1. Είδα ένα μεγάλο κενό στην αγορά του ίντερνετ μάρκετινγκ, του mlm και του network marketing στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Σχεδόν η αγορά της emgoldex, παρόλο που έχει 24.000 μέλη στην Ελλάδα είναι σχεδόν ερασιτεχνική. Βασικά χαίρομαι που το λέω και το διαπιστώνω.

2. Χιλιάδες δικτυωτές και επαγγελματίες του ίντερνετ μάρκετινγκ έχουν πια προσπεραστεί από την τεχνολογία.

Σχεδόν κανένας από αυτούς ή ελάχιστοι έχουν επαγγελματικό site σε WordPress. Ελάχιστοι ή και κανένας από αυτούς δεν γνωρίζει πως δουλεύει το ίντερνετ και σχεδόν κανένας από αυτούς δεν διατηρούν μια δουλεμένη επαγγελματική λίστα ηλεκτρονικού μάρκετινγκ ή email list.

Οπότε είναι ευκαιρία για κάποιον να ανοίξει το δρόμο για όλους τους άλλους και να δώσει μια νέα κατεύθυνση στο χώρο.

3. Δεν υπάρχουν λειτουργικά έξοδα γιατί όλα γίνονται μόνο και αποκλειστικά μέσω ίντερνετ.

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ φυσικής και ηλεκτρονικής επιχείρησης ή επιχείρησης στο ίντερνετ. Υπάρχουν σχεδόν οι ίδιες προοπτικές εισοδήματος με κλάσμα των εξόδων που η παραδοσιακή επιχείρηση έχει.

4. Δεν υπάρχει δεδομένο σύστημα για να καταπνίξει κάθε νέα επιτυχία τύπου Network 21.

Φυσικά και υπάρχουν καινοτόμες επιχειρήσεις, όμως υπάρχουν και απολυταρχικές επιχειρήσεις που δεν επιτρέπουν καμία εισαγωγή καινοτομίας στα μέλη τους. Αποφασίστε για τον εαυτό σας σε ποια θέλετε να συμμετέχετε.

5. Η εταιρεία είναι παρθένα από τους τοπικούς πασάδες και δερβεναγάδες του δικτυακού μάρκετινγκ όπως σε όλες τις άλλες παραδοσιακές εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ.

Αυτό είναι προς μεγάλη μου ανακούφιση γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω το ίδιο έργο με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

6. Δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία.

Φυσικά και δεν υπάρχει αφού το προϊόν είστε εσείς!

7. Υπάρχει σχέδιο εισόδου και εξόδου στο Business Plan της εταιρείας

Ένα από τα λίγα ή μοναδικά Business Plan στο ίντερνετ με σχέδιο εξόδου! Το πρώτο εξάμηνο στο Business School που παρακολούθησα στο Λονδίνο, ένα από τα βασικά που μας δίδαξαν στο Στρατηγικό Μάνατζμεντ ήταν ότι κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει ένα πλάνο εισόδου σε μια αγορά και ένα πλάνο εξόδου από αυτήν.

Οι πιο πετυχημένες επιχειρήσεις ήτανε αυτές που έμπαιναν και έβγαιναν με το μικρότερο κόστος από όλες τις αγορές. Συνήθως τις ονομάζουνε αυτού του είδους τις εταιρείες Πολυεθνικές.

Emgoldex Πηγές

  • Emgoldex.edu.gr Ενδέχεται το site να είναι υπό κατασκευή, για αυτό γραφτείτε στη λίστα μου και στο μάθημα Λεφτά στο Internet για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

3 σκέψεις στο “Γιατί γράφτηκα στην Emgoldex”

  1. Αγαπητέ Γιαννη
    οφείλω να σε συγχαρώ για τη τεραστια προσπάθεια που κάνεις και τις ενημερώσεις που δίνεις πραγματικά σε χαιρομαι που το παλευεις δυνατα

    Απάντηση
  2. Γιάννη ήσουν πολύ κατατοπιστικός για άλλη μια φορά και εμπιστεύομαι τις γνώσεις σου. Είσαι ένας απίθανος μαρκετίστας.

    Απάντηση

Σχολιάστε

Shares