ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Η μαύρη λίστα του Web Hosting No2

Blacklist-web-hosting

Η μαύρη λίστα του Web Hosting No2

Μετά από την περιπέτεια και τη μαύρη λίστα του Web Hosting Νο1, ήρθε η ώρα να αποκαταστήσω τα πράγματα και να σας προμηθεύσω με πολύτιμες πληροφορίες για νέες εταιρείες φιλοξενίας που δοκίμασα. Επίσης να αποκαταστήσω και την φήμη των παλιών εταιρειών που έκρινα στο προηγούμενο άρθρο.

Μη μένετε πίσω

Καταρχάς καλό είναι να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μου για να μην χάνετε καμία δημοσίευση σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων, το SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης), WordPress, Φιλοξενία ιστοσελίδων και ίντερνετ μάρκετινγκ.

Η εγγραφή σας είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε το email σας και να πατήσετε επιβεβαίωση στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έρθει από εμένα.

Προσοχή: Ελέγξτε το φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή το SPAM γιατί πολλές φορές γίνονται και λάθη και πηγαίνει εκεί η αλληλογραφία που σας στέλνω.

Γιατί πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μου σήμερα;

  1. Για να πάρετε δωρεάν τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα
  2. Για να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με το τι δουλεύει και τι δεν δουλεύει στο ίντερνετ από κάποιον που έχει φάει το ίντερνετ με το κουταλάκι από το 1998! Έχω να το λέω είμαι ένας βετεράνος του ίντερνετ, έτη φωτός μπροστά από τον πιο έμπειρο επαγγελματία στην Ελλάδα
  3. Για να εξασφαλίσετε ότι η σελίδα σας θα πετύχει θα γίνει η ηλεκτρονική σας επιχείρηση και όχι απλώς άλλη μια ιστοσελίδα
  4. Γιατί είναι δωρεάν και είναι το μοναδικό ελληνικό site με τον πιο αναλυτικό οδηγό για το SEO, τα social media, το WordPress και την κατασκευή ιστοσελίδων!
  5. Γιατί είμαστε πραγματικοί άνθρωποι απαλλαγμένοι από συμφέροντα και εταιρείες και λέμε τα πάντα με το όνομά τους
  6. Γιατί είμαι προσβάσιμος, μπορείτε να με καλέσετε στο 6972.364.387 και να σας απαντήσω ή να θέσετε μια ερώτηση στο chat.

 

Papaki.gr:Η λύση της παρεξήγησης

Μετά από επικοινωνία που είχα με το Papaki.gr, η υπάλληλος με κάλεσε και αφού ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν. Ο λόγος; Το πακέτο φιλοξενίας έπεσε λόγω υπέρβασης της χωρητικότητας των 2GB στις 1 το πρωί (Ξημερώματα Τρίτης 17-12-2013). Έτσι κρέμασαν 10 site περίπου.

Οι προσπάθειες να επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη από το papaki.gr ήτανε άκαρπες και έτσι αναγκάστηκα στις 1.40 το πρωί να κάνω άμεση ανανέωση χώρου στα 5GB μέσω του Paypal-ευτυχώς που είχα και χρήματα στο paypal-. Ανανέωση που ποτέ δεν έγινε γιατί το αυτοματοποιημένο σύστημα ανανέωσης δεν δούλεψε ποτέ.

Έτσι αναγκάστηκα με την ψυχή στα χείλη να επικοινωνήσω με το papaki.gr στις 8 και μισή το πρωί και αφού ήμουνα στην τηλεφωνική αναμονή με αστεία αμερικάνικα χριστουγεννιάτικα τραγούδια περίπου για 20 λεπτά, μου απάντησε το τεχνικό τμήμα παριστάνοντας το Βούδα.

Αφού λοιπόν είδαν ότι το πρόβλημα είναι δικός τους και δεν έφταιγα εγώ! Αυτό θα πει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, αλλά πληρώνει! Μου ζήτησαν συγγνώμη, μου έδωσαν άλλον ένα μήνα φιλοξενίας δωρεάν και τελικά έκαναν μερικές διορθώσεις στο αυτόματο σύστημά τους. Πλέον σε προειδοποιεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι πλησιάζεις στην χωρητικότητα του πακέτου σου στο 80% και 90%!

Αυτό δεν είναι όμως ακόμα λύση και υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν πίσω με διορθώσεις για να μην πέφτουν τα site όταν έχουμε υπέρβαση χωρητικότητας δεδομένων.

Βέβαια και εγώ προσάρμοσα τις ιστοσελίδες μου στα νέα δεδομένα του ασφυκτικού χώρου. Έτσι ενεργοποίησα μόνο τη χειρωνακτική λειτουργία του backup και έβαλα το πρόσθετο BackWPup για να παίρνω απευθείας αντίγραφο ασφαλείας στο dropbox μια και η Google με το εκπληκτικό Google Drive, ακόμα χρεώνει αυτή την αυτόματη υπηρεσία. Κάθε εμπόδιο σε καλό!

Θα σύστηνα το papaki και σε άλλους; Ναι, αλλά θα προτιμούσα για να κοιμάμαι ήσυχος την μητρική εταιρεία Tophost!

-To link της εταιρείας Tophost σας το συστήνω ως συνεργάτης της και όσοι το χρησιμοποιήσουν θα δημιουργήσουν προμήθειες από τις αγορές τους σε μένα. Οπότε όσοι θέλουν να βοηθήσουν στο να παραμείνει το περιεχόμενο από τη σελίδα μου δωρεάν για πάντα, καλό θα ήταν να βοηθήσουν στο έργο!-

Friktoria.com: Καλή αλλά για τους λίγους

Φθάνουμε τώρα σε μια νέα εταιρεία που δοκίμασα πρόσφατα με κάποια επιφύλαξη. Η εταιρεία ονομάζεται Friktoria.com, έχει έδρα στον Βόλο και αποτελείται από ανθρώπους πολύ εξυπηρετικούς και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης.

Είναι οι μοναδικοί που με παίρνουν τηλέφωνο αντί να τους παίρνω! Και αυτό γίνεται κάθε φορά που κάνω κάτι με το πακέτο φιλοξενίας, αγορά ονόματος ή οτιδήποτε άλλο!

Αυτό που μου άρεσε ήτανε η προσωπική επαφή και η εξυπηρέτηση. Αυτό που δεν μου άρεσε ήτανε το κέντρο διαχείρισης που είναι ακόμα πρωτόγονο και παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες σε αντίθεση με το Plesk της Tophost.

Τελικά υπερίσχυσε το Plesk και επέλεξα για συνεργάτη μου την Tophost. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συστήνω, την Friktoria.com, την συστήνω για τον εξειδικευμένο επαγγελματία που ξέρει από servers και έχει κάποια σχετική γνώση με DNS και ιστοσελίδες. Ένας απλός πελάτης είναι δύσκολο να σταθεί μόνος του και θα εξαρτάται σε κάθε του κίνηση από τους τεχνικούς της εταιρείας ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα.

Αυτό είναι και θετικό και αρνητικό. Άμα θέλετε να σας κάνουν άλλοι την βαρετή τεχνική δουλειά, τότε η friktoria είναι για σας, εάν πάλι σας αρέσει να τα κάνετε όλα μόνοι σας όπως και γω, τότε μάλλον δεν θα σας αρέσει αυτό.

Ένα από τα θετικά της friktoria.com είναι ότι έχει πολύ γρήγορους server ειδικά στο θέμα backup και δεν υπάρχει και το ίδιο πρόβλημα χώρου, όπως στο Papaki.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων, SEO και  Google

Επίσης, εάν έχετε πολλές ιστοσελίδες και διασυνδέεται την μία την άλλη καλό θα ήταν να έχετε γεωγραφική διασπορά στη φιλοξενία ιστοσελίδων σας, παρά να φιλοξενείτε τις ιστοσελίδες σας στον ίδια εταιρεία και συγκεκριμένα στον ίδιο server. Δεν αρκεί μόνο η διαφορετική IP, αλλά μετράει και η γεωγραφική διασπορά, αλλά και οι διαφορετικές καταλήξεις από τα domain names για την Google.

Ειδάλλως φτιάχνουμε Google Bombs που είναι έτοιμες να σκάσουν στα χέρια μας με θύμα φυσικά την ιστοσελίδα μας!

 

Lancom.gr: Ιδανική για επαγγελματικές ιστοσελίδες

Μία άλλη πιο επαγγελματική προσέγγιση για την φιλοξενία ιστοσελίδων είναι της εταιρείας Lancom στη Θεσσαλονίκη με φιλοξενία ιστοσελίδων σε Cloud και ιδιόκτητους servers.

Η εταιρεία παρέχει πολύ ανταγωνιστικά και οικονομικά πακέτα φιλοξενίας, είναι όμως για μεγάλες εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να έχουν μόνοι τους την φιλοξενία ιστοσελίδων.

Αυτό το λέων γιατί ενώ το κόστος για τον server είναι πολύ καλό συγκριτικά με άλλες εταιρείες, δυστυχώς είναι άχρηστο για κάποιον που ξεκινάει σήμερα στο ίντερνετ και θέλει απλώς ένα φθηνό και αξιόπιστο πακέτο φιλοξενίας. Έτσι εάν δεν ανήκετε στην κατηγορία των μεγάλων ηλεκτρονικών επιχειρήσεων, τότε πάλι θα σας πρότεινα την TopHost!

Tophost.gr: Προτεινόμενη Φιλοξενία

Η TopHost συνδυάζει όλα τα θετικά από το Papaki και τη Friktoria μαζί. Μιλάμε για απίστευτη ταχύτητα server και virtual memory στα eshop που αγγίζουν το 1GB! Εκεί που οι άλλοι σταματάνε, η TopHost ξεκινάει.

Τι μου άρεσε στην Tophost;

  1. Αμέτρητος όγκος δεδομένων και χώρου. Μπορείτε να κοιμάστε άνετα το βράδι, η ιστοσελίδα σας δεν θα πέσει λόγω βλακείας!
  2. Ταχύτητα, αφού για κάθε ιστοσελίδα η virtual memory έφτασε μέχρι και το 1 Gb!
  3. Ευκολία αγοράς και διαχείρισης με το Plesk
  4. Πρόγραμμα affiliate Marketing της linkwise! Ακόμα και σεις σαν πελάτες κερδίζεται 50% της φιλοξενίας σας ένα γραφτείτε στο πρόγραμμα συνεργατών της εταιρείας Linkwise!

H Linkwise έχει το πιο απίστευτο πρόγραμμα συνεργατών affiliate marketing δηλαδή στην Ελλάδα με πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών για να διαλέξετε! Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεστε ούτε ιστοσελίδα για να ξεκινήσετε!

 

Η Μαύρη Λίστα των Εταιρειών Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Σε επανάληψη από το προηγούμενο άρθρο Η μαύρη λίστα του Web Hosting Νο1. Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και μπορεί να σας στοιχίσει εκτός από την ψυχική σας ηρεμία, χρόνο, χρήματα και πολύ προσωπικό κόπο.

1. Godaddy

Άμα είστε λάτρεις της περιπέτειας, τότε η Godaddy είναι η ιδανική εταιρεία για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Με servers σε Ευρώπη και Αμερική, η φιλοξενία της σελίδας σας μπορεί να αποβεί από μια απλή καθυστέρηση έως μια ατέρμονα γραφειοκρατική διαδικασία. Κι αυτό γιατί οι servers τους κρεμάνε, με χρόνο απόκρισης άνω των 120 δευτερολέπτων. Το time out error είναι ψωμοτύρι, ενώ η επικοινωνία με την εταιρεία που βρίσκεται στην Αμερική είναι σχεδόν ακατόρθωτη.

Όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες, ο μέσος χρόνος αναμονής αγγίζει τα 15 λεπτά και το αντίστοιχο τηλεφωνικό κέντρο του Λονδίνου δεν απαντά ποτέ. Ανοίγοντας ένα αίτημα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αυτόματους απαντητές που θα σας κατευθύνουν με αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τελικά δεν δουλεύουν άνθρωποι σε αυτήν την εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων;

Έπειτα λοιπόν από μια στιχομυθία με ανταλλαγή άπειρων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αφού τους πίεσα αρκετά, αναγκάστηκαν να με απαντήσουν, επιτέλους όχι κομπιούτερ, αλλά άνθρωποι. Τελικά δεν έβγαλα άκρη στο πρόβλημά της καθυστέρησης και του time out του server.

Μετά όμως από εκτεταμένη έρευνα εβδομάδων και αφού άλλαξα τα πάντα στον υπολογιστή μου, format, νέα προγράμματα, και αφού σκάλισα τους πάντες και τα πάντα, CYTA, OTE, κάρτες δικτύου, firefox, μόντεμ, καλώδια, opera, chrome, reset κτλ. έφτασε η ώρα της αλήθειας. Έπεσα πάνω σε σχετικά παράπονα για το ίδιο πρόβλημα πελατών της Godaddy από όλο τον κόσμο.

Δείτε την αλήθεια και μόνοι σας:

  1. TIME OUT Errors are becoming unbearable!
  2. Server Timeout errors
  3. Αποτελέσματα Google για το godaddy time out

Επιτέλους! Έλαμψε η αλήθεια, και άλλοι αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Φυσικά και ποτέ η εταιρεία Godaddy δεν παραδέχτηκε το σφάλμα στους servers της και ποτέ δεν ανέλαβε κάποια δράση μέχρι σήμερα για να λύσει το πρόβλημα, ωστόσο τα λεφτά τα παίρναν προκαταβολικά. Έφτασε λοιπόν η ώρα να χαιρετίσουμε την εταιρεία GoDaddy για πάντα και να βρούμε μια σωστή και επαγγελματική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

2. Hostgator

Άλλη παρόμοια περίπτωση εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η HostGator με το περίφημο downtime πρόβλημα. Κοινώς ο server της εταιρείας έπεφτε τακτικά, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού χιλιάδες δυσαρεστημένους πελάτες. Γνωρίζω πολλούς συναδέλφους στο χώρο του ίντερνετ μάρκετινγκ που ενώ έχουν εγκαταλείψει την HostGator για αυτό το λόγο, όμως ακόμα συστήνουν ανεπιφύλακτα τους πελάτες τους να κάνουν φιλοξενία στη HostGator!

Υπάρχουν και εκτός Ελλάδας λαμόγια! Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί απατεώνες!

Φανταστείτε δηλαδή να σας προτείνω μια φιλοξενία ιστοσελίδων που ενώ δεν είναι καλή, δεν μου αρέσει, την έχω εγκαταλείψει κιόλας!

3. BlueHost

Η BlueHost ήτανε μία από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρείες στο χώρο της φιλοξενίας ιστοσελίδων με πολύ καλή φήμη και ένα κερδοφόρο πρόγραμμα affiliate marketing. Το μόνο της ελάττωμα ήτανε ότι το datacenter της είχε έδρα μόνο στην Αμερική και δεν ήτανε ιδανικό για εκτός Αμερικής πελάτες. Ο χρόνος απόκρισης του server αυξάνεται ανάλογα με την απόσταση.

Έτσι για ελληνικές ιστοσελίδες καλό θα είναι να προτιμάμε φιλοξενία σε εξυπηρετητές που έχουν έδρα την Ελλάδα από γεωγραφική άποψη και όχι εταιρείες με κέντρα δεδομένων σε χώρες του εξωτερικού ή πλην της Ευρώπης.

Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από την εξαγορά της BlueHost από τη μητρική εταιρεία της HostGator και τη μεταστέγασή της σε ίδιο datacenter. Μιλάμε δηλαδή για ίδια ποιότητα υπηρεσιών, αλλά με διαφορετική τιμή, μια κλασική στρατηγική του μάρκετινγκ, το repackaging. Το λανσάρισμα του ίδιου προϊόντος σε άλλο πακέτο με νέα ετικέτα.

 

Πώς να επιλέξω φιλοξενία ιστοσελίδων;

Η φιλοξενία ιστοσελίδων αν και το κόστος της έχει συμπιεστεί τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ, παραμένει ένα από τα σημαντικότερα συστατικά στην επιτυχία της ιστοσελίδας σας. Μερικούς από τους παράγοντες της σωστής φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι οι παρακάτω:

1. Συμβατότητα με τις εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε

Η συμβατότητα με τις εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε είναι ένα μεγάλο και λεπτό ζήτημα. Επιλέξτε μόνο Linux φιλοξενία ιστοσελίδων και αποφύγετε την φιλοξενία σε Windows Server. Ο Windows Server παρουσιάζει έντονα προβλήματα συμβατότητας με το WordPress και πολλές άλλες εφαρμογές ανοιχτού κώδικα, επίσης είναι και αισθητά ακριβότερος.

Ένα πολύ σημαντικό σημείο είναι η ιδεατή μνήμη της PHP, που πρέπει να είναι τουλάχιστον 40MB για να λειτουργήσει ομαλά κάποιο eshop. H Godaddy διαθέτει μόνο 32MB μνήμη, ενώ το papaki.gr 64Mb μνήμη που κρίνεται ικανοποιητική.

2. Ταχύτητα του server της φιλοξενίας

Όπως σας είπα, η ταχύτητα του Server της φιλοξενίας των ιστοσελίδων είναι καθοριστικής σημασίας για το SEO, τις μηχανές αναζήτησης και της ποσοστού μετατροπών των επισκεπτών σε πελάτες.

3. Ευκολία χρήσης του πακέτου φιλοξενίας

Το πακέτο φιλοξενίας που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και να μην χρειάζεται χειροκίνητη εγκατάσταση ή επέμβαση από την τεχνική υποστήριξη για να ξεκινήσει. Προσέξτε, γιατί πολλές εταιρείες δεν έχουν αυτοματοποιημένο σύστημα και όσες έχουν δεν λειτουργεί πάντα σωστά.

Μετά θα πρέπει να μην απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές για να ανοίξετε μια φιλοξενία ιστοσελίδας ή να αλλάξετε το dns. Αν απλά πράγματα σας φαίνονται ακατόρθωτα, τότε ζητήστε να δοκιμάσετε τη φιλοξενία πριν την αγοράσετε ή απλώς ζητήστε την βοήθεια των ειδικών σχετικά με την φιλοξενία ιστοσελίδων.

4. After sales service ή εξυπηρέτηση

Η εξυπηρέτηση μετά την αγορά του πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι και αυτή ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο. Εάν λοιπόν δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή καθημερινής εξυπηρέτησης, τότε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας ή επίλυσης κάποιου τεχνικού προβλήματος με την εταιρεία θα μοιάζει βουνό!

Προτιμήστε εταιρείες με 24ωρη  δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης και τηλεφωνικό κέντρο το οποίο απαντά σχετικά γρήγορα. Κάντε μια δοκιμή, πάρτε ένα τηλέφωνο στην εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων και μετά αγοράστε. Δείτε τον μέσο χρόνο απόκρισης. Δεν πρέπει να είναι και στο μπαμ -γιατί θα βαράνε μύγες- αλλά ούτε και είκοσι λεπτά.

Προτεινόμενο web hosting στην Ελλάδα: TopHost

Web hosting για ηλεκτρονικό κατάστημα

Πολύ σημαντικός παράγοντας για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Αυτό μπορεί να γίνει και σε ένα κλικ, όμως μπορεί και να αποδειχθεί πραγματικός εφιάλτης!

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεται από πριν είναι τα παρακάτω:

  1. Προτιμήστε ελληνικό web hosting, όπως η TopHost
  2. Φροντίστε ο server να πληροί τις προδιαγραφές από πριν για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μνήμη, λογισμικό, ταχύτητα και ασφάλεια συναλλαγών.
  3. Ρωτήστε πριν αγοράσετε, ή ζητήστε να δείτε ένα demo. Στην καλύτερη περίπτωση δείτε που φιλοξενεί τις ιστοσελίδες του ο ανταγωνισμός!
  4. Τέλος, πάρτε τηλέφωνο τον ειδικό! 6972.364.387 είναι απλό!

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

8 σκέψεις στο “Η μαύρη λίστα του Web Hosting No2”

  1. Η χειρότερη ΜΑΚΡΑΝ εταιρεία οσον αφορά το support. ειναι η tophost. Και το λέω ως πελατης τους για πάνω απο 10 χρονια. Δεν ειναι δυνατο να πεφτει ο dedicated server να στελνω απειρα tickets και να απαντανε μετα απο μια μερα! Επισης αν καποιος πηρε ποτε τηλεφωνο για support και περιμενε λιγοτερο απο 5 λεπτα στην αναμονη… ασ το γραψει εδω! Δεν εχω βρει στη ζωη μου εταιρεια hosting με χειροτερους χρονους αποκρισης! Και εχω μισθωσει dedicated σε πανω απο 20 εταιρειες εδω και 15 χρονια.

    Θα με ρωτησετε γιατι εμεινα:
    1. Γιατι ολοι οι servers που εχουν ειναι high end λυσεισ σε αξιοπιστα datacenters
    2. Γιατι πλεον εχω μαθει να λυνω ολα τα προβληματα (εκτος hardware) μονος μου και δεν εχω πολυ αναγκη το support τους
    3. Γιατι ομολογουμενος εχουν ακρως ανταγωνιστικες τιμες

    Εχω επικοινωνησει μαζί τους απειρες φορες. εχω μιλησει με τους προυσταμενους και με σοβαρε συστασεισ τους ειπα: ρε παιδια ολα καλα αλλα φτιαξτε αυτο το ****** support σας για να γινετε η καλυτερη ρταιρεια του κλαδου. Μου “υποσχεθηκαν” οτι ηταν σε διαδικασια να διπλασιασουν την ομαδα τους αλλα… τιποτα… εξακολουθεισ να θελεις αγιο για να πιασεις γραμμη και το …επειγον … ticket γι αυτους δεν εχει διαφορετικη αντιμετωπιση.

    Γιαυτο φιλε μου δεν θελω να ακουω για “extreme support” γιατι θα αρχισω να κατεβαζω καντηλια.

    ειμαι σιγουρος οτι κατα 95% θα σβησεις το post αν εισαι της top host… cheers

    Απάντηση
  2. Αμέτρητος όγκος δεδομένων και χώρου. Μπορείτε να κοιμάστε άνετα το βράδι, η ιστοσελίδα σας δεν θα πέσει λόγω βλακείας!

    Όποιος ασχολείται με το web development και πιστεύει ότι υπάρχει δωρεάν “Αμέτρητος όγκος δεδομένων και χώρου” ή άσχετος είναι ή δεν κατάλαβε τι θα πει “απεριόριστος”. Θα πει ότι ο πάροχος (βλ. GoDaddy, HostGator αλλά και TopHost στην Ελλάδα) μπορεί να βάλει σε 1 server πολύ περισσότερους πελάτες από όσους σηκώνει ο server μοιράζοντας έτσι τις δυνατότητές του σε ακόμη περισσότερους. Όπως κάνουν δηλαδή και οι πάροχοι γραμμών internet που αντί για 30 συνδέχεις έχουν 50 στην κάθε γραμμή και το internet σέρνεται.

    Αυτό έχει ως φυσικό επακόλουθο την αργή απόκριση των ιστοσελίδων, προβλήματα loading και φυσικά αυξημένα αιτήματα υποστήριξης τις ίδιες ώρες τα οποία ο πάροχος δεν μπορεί να απαντήσει αλλά ούτε και να λύσει αφού το 1GB RAM είναι 1GB RAM ότι και να κάνεις!

    Απάντηση
  3. Μιας και αναφέρεστε σε φιλοξενία ιστοσελίδων καλό θα ήταν να γνωρίζεται και την εταιρεία που οκτώ χρόνια συνεργάζομαι .
    Λειτουργεί πάντα και το τεχνικό τμήμα απαντά αμέσως ακόμη και τα Χριστούγεννα και αυτά που πληρώνεις είναι ψίχουλα.
    Η εταιρεία είναι η
    https://www.3ix.com/europe_web_hosting.php.

    Ευχαριστώ
    Αλέξανδρος

    Απάντηση
  4. Είδες που σου είπα οτι είμαι άσχετος ε ώρα να το επιβεβαιώσεις.
    Έβαλα το email στο προηγούμενο μήνυμα αλλά δέν είναι αυτό που εχω συνδεδεμένο με το seo και δέν δεχόταν την επικύρωση εγγραφής γι αυτό σου ξαναστέλνω.

    Διονύσης απο Γιάννενα

    αν και σίγουρα το κατάλαβες χαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχ

    Απάντηση
  5. Φίλε Γιάννη.
    Σε αποκαλώ φίλο γιατί με τόσες ωρες που βλέπω τα βιντεάκια σου στο youtube αλλά και άλλες τόσες ώρες να περιφέρομαι σάν χαζός στο σαίτ σου είναι σάν να εχουμε γνωριστεί εδώ και χρόνια.

    Σού εύχομαι παλληκάρι μου να είσαι γερός να προσφέρεις γνώση.

    Κατ’ αρχήν να σου πώ πώς είμαι παντελώς άσχετος απο υπολογιστές η μάλλον ξέρω τα απολύτως απαραίτητα και ξαφνικά πέφτω πάνω σε εσένα και μου μπαίνει το σαράκι να φτιάξω ένα σαίτ.Είμαι περήφανος για όσα έχω κατορθώσει τίς τελευταίες 20 μέρες που ξεκίνησα.

    Δυστυχώς εγώ δέν ειμαι επαγγελματίας γιά να μου χρειάζεται ένα επαγγελματικό σαίτ οπότε δέν είμαι και καλός για πελάτης σου αλλά να είσαι σίγουρος πώς ηδη έχω πεί σε αρκετό κόσμο για τήν σελίδα σου,για το youtube σου και γιά εσένα.

    Τό μόνο που δέν εκανα είναι να ψαχτώ περισσότερο για εταιρεία Hosting κι ετσι τήν πάτησα.Πήρα ονομα και φιλοξενία στην https://www.pointer.gr/ και τήν ωρα που σου γράφω ηδη εχω ενα τρίωρο πεσμένος.

    Σου βάζω και τήν ιστοσελίδα που κατασκευάζω για να δείς ιδίοις όμμασι τί θαύματα έχει κάνει η ιστοσλίδα σου και τό σάιτ στο youtube.Κάνεις τόν άσχετο με σελίδα στο διαδίκτυο.

    https://frontistesgis.gr/ Nα συμπληρώσω μόνο οτι αυτό που θα δείς είναι με 52 ευρω όνομα και φιλοξενία για 2 χρόνια όλα τα υπόλοιπα (θέμα δηλ.wp-seo) κουλουπού κουλουπού πού λές κι εσύ ολα free.

    Συνέχισε τήν πολλή καλή δουλειά που κάνεις και θα ανταμοιφθείς για την προσπαθειά σου.

    Μέ εκτίμηση

    Διονύσης από Γιάννενα.

    Απάντηση
    • Για αρχή καλά τα πας Διονύση, μπράβο!
      Με αυτά τα βίντεο και τον ενθουσιασμό μου έχω πάρει πολλούς στο λαιμό μου και μπήκανε στον κόπο να φτιάξουν ιστοσελίδες χωρίς γνώσεις!

      Η pointer είναι μια καλή εταιρεία που μάλλον δεν ταιριάζετε χημικά, δεν πειράζει θα βρει κάποια άλλη που θα είναι στα μέτρα σου.

      Σε ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία!

      Απάντηση

Σχολιάστε