ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πως να πάρετε 1000 Like στη σελίδα σας!

Πως να πάρετε 1000 Like στη σελίδα σας!

Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις του βασικού αλγορίθμου της Google, τα social media και το Facebook έχουνε αποκτήσει την πρωτοκαθεδρία στο SEO και στην απόκτηση τεράστιας κίνησης προς τη σελίδα σας.

Και με την οικονομική στενότητα που όπως φαίνεται θα συνεχίσει να μας ταλανίζει και για το 2014, οι στόχοι της ιστοσελίδας σας πέρα από το να βγάζει χρήματα -που είναι και το σημαντικότερο- είναι να έχει εξασφαλίσει και μεγάλη κίνηση προς αυτήν από όλα τα μέσα και τη Google.

Αν δεν έχετε ακόμα ιστοσελίδα, τότε το 2014 είναι η πιο καλή εποχή για να δημιουργήσετε μία και αν δεν ξέρετε τίποτα από το ίντερνετ και το ηλεκτρονικό επιχειρείν, δεν πειράζει.

Τομείς στόχων για την ιστοσελίδα σας

stoxoi-istoselidas

Οι στόχοι σας πρέπει να χωρίζονται σε:

  1. Στόχο επισκεψιμότητας. Πόσους επισκέπτες τη μέρα χρειάζεστε για να δουλέψει και να λειτουργήσει η ιστοσελίδα σας;
  2. Στόχο μετατρεψιμότητας, άρα πρέπει να έχω ένα κανάλι πωλήσεων μέσα στη σελίδα μου που να κατευθύνω τον επισκέπτη να κάνει κάτι, να τον καλώ δηλαδή να αναλάβει δράση. Θα χρειαστώ επομένως μια σελίδα πωλήσεων και μερικά εργαλεία για αυτό.

Μετατρεψιμότητα είναι το ποσοστό των επισκεπτών σας που γίνονται πελάτες σας ή εγγράφονται στη λίστα σας. Η λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πολύ σημαντική για σας και τη σελίδα σας για να μπορέσετε να αναπτύξετε σχέσεις με τους πελάτες σας. Μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που χρησιμοποιώ είναι η Aweber.

Άμα αναπτύξετε τη λίστα σας, θα έχετε δημιουργήσει μια μεγάλη δεξαμενή  υποψήφιων πελατών οι οποίοι κάποια στιγμή θα αγοράσουν από εσάς. Το 80% των πελατών αγοράζει στην 7η με 12η επίσκεψη στη σελίδα σας. Θυμηθείτε αν το περιεχόμενο είναι βασιλιάς, τότε τα λεφτά είναι στη λίστα.

Ένα ποσοστό μετατρεψιμότητας μεγαλύτερο του 1% είναι καλό για ένα νέο site, ενώ για πιο επαγγελματικά sites τα ποσοστά ποικίλουν από το 7% έως το 70%!

  1. Στόχο πωλήσεων για ενεργητικό εισόδημα και παθητικό εισόδημα.

Το ενεργητικό εισόδημα είναι σχετικά πιο εύκολο, ενώ το παθητικό επαναλαμβανόμενο εισόδημα είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να γίνετε χρονικά ελεύθεροι.

  1. Στόχο διακράτησης πελατών και επιστροφής στη σελίδα σας

Αν το ποσοστό εγκατάλειψης των παλιών πελατών είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό των νέων πελατών, τότε η επιχείρηση σας και η ιστοσελίδα σας κινδυνεύει.

  1. Στόχο αναγνωρισιμότητας ή personal branding

Καλλιεργείτε παράλληλα το όνομά σας στο ίντερνετ και την αναγνωρισιμότητα σας από τους τρίτους; Αν όχι τότε θα πρέπει να το κάνετε για να αποκτήσετε επαγγελματικό κύρος, αξιοπιστία και φυσικά πελάτες από το ίντερνετ!

  1. Στόχο καινοτομίας και βελτίωσης

 

 Facebook Like και SEO

SEO GREECE, SEO, LARISA

Μετά το Hummingbird Update, οι 5 από τους 200 περίπου παράγοντες που επηρεάζουν τον αλγόριθμο κατάταξης της Google είναι σχετικοί με το Facebook, τουλάχιστον έτσι δηλώνει η Google. Αυτοί οι 5 παράγοντες SEO είναι:

Facebook shares

Το share μετράει ποιο πολύ από το like!

 Facebook Total

Άμα παρατηρήσετε στα οργανικά αποτελέσματα εμφανίζονται και σελίδες ή ομάδες του Facebook!

 Facebook Comments

Μήπως πρέπει να βάλετε στο blog σας το νέο Facebook comments πρόσθετο;

Facebook Likes

Γι αυτό παρακαλάνε όλοι για like!

Ποσοστό των Nofollow Backlinks

Ποιός είπε ότι τα nofollow links δεν μετράνε στη Google; Εκτός του ότι φέρνουν κίνηση (το facebook δίνει μόνο nofollow links) πιάνουν λίγο μικρότερο ποσοστό από ότι τα dofollow. Για να δείτε τον αριθμό των backlinks σας και ποια είναι dofollow και nofollow, επισκεφτείτε το Ahrefs.com.

Εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν

Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν 3 βασικά πρόσθετα στο WordPress:

1.Facebook comments πρόσθετο

  1. AA’s Digg Digg Alternative
  2. Jetpack by WordPress.com η λειτουργία sharing
  3. Jetpack by WordPress.com η μονάδα Facebook Like Box

Είναι πολύ καλά και χρήσιμα πρόσθετα τα παραπάνω, αλλά δεν τα συστήνω σε όλα τα θέματα του WordPress, γιατί μπορεί να παρουσιαστούν ασυμβατότητες με πολλά άλλα πρόσθετα που χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα.

Τα συστήνω ανεπιφύλακτα για τα Θέματα της Solostream που χρησιμοποιώ και προειδοποιώ ότι το Jetpack ενδεχομένως να δημιουργήσει προβλήματα σε πρόσθετα ηλεκτρονικών καταστημάτων όπως το Woocommerce και το Zingiri eshop.

Και είναι και από την ίδια την ομάδα προγραμματιστών που λανσάρει το WordPress! Γεγονός που επαληθεύει την αρχή ότι στην κατασκευή ιστοσελίδων και γενικά στο ίντερνετ δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο, αλλά να δοκιμάζουμε τα πάντα!

Διαβάστε περισσότερα για το πως θα αποκτήσετε τεράστια επισκεψιμότητα

Εάν θέλετε να πετύχετε στο ίντερνετ και να δώσετε ώθηση στην ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να περάσετε το φράγμα των 100 μοναδικών επισκεπτών την ημέρα το λιγότερο. Για να γίνει αυτό εκτός από ποιοτικό περιεχόμενο πρέπει να έχετε και κίνηση προς τη σελίδα σας. Κίνηση από παντού ή στοχευμένη κίνηση; Κάντε την ερευνά σας και τα ξαναλέμε.

Μέσα στην ιστοσελίδα μου θα βρείτε πάρα πολύ χρήσιμα άρθρα σχετικά με την δημιουργία κίνησης, επισκεψιμότητας και SEO τα οποία θα σας βοηθήσουν να πάτε την ιστοσελίδα σας, το e-shop σας ή την ηλεκτρονική σας επιχείρηση στο επόμενο επίπεδο!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Ζητήστε προσφορά για το site σας από εμάς, είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης και θα μιλήσουμε στο επόμενο άρθρο για το SEO. Γεια σας!

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

 

4 σκέψεις στο “Πως να πάρετε 1000 Like στη σελίδα σας!”

Σχολιάστε