ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

Συμβουλές-τεράστια-κίνηση-seo-1

17 Συμβουλές για τεράστια κίνηση στο site σας

Περιεχόμενα

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να δημιουργήσετε τεράστια κίνηση στο site σας! Θα δείτε τα google analytics να εκτοξεύονται και τα στατιστικά σας να χτυπάνε κόκκινο. Άμα είχατε πρόβλημα με το να προσελκύσετε επισκέπτες  στη σελίδα σας, σίγουρα τώρα θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

1. Προσθέστε ένα blog στην ιστοσελίδα σας

Εάν η ιστοσελίδα σας είναι στατική, τότε θα πρέπει να εξετάσετε την επιλογή να προσθέσετε ένα blog.

2. Φιλοξενείστε Guest Posts

Μπορείτε να βρείτε έναν φίλο blogger για να ξεκινήσετε την ανταλλαγή υπηρεσιών blogging. Αυτό λέγεται Guest Blogging. Αυτό θα πολλαπλασιάσει το περιεχόμενό σας και τα  backlink σας. Περισσότερα backlink σημαίνει υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης σημαίνει πιο πολλούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

3. Αφήστε σχόλια σε άλλα blogs

Αφήστε σχόλια σε άλλα blogs χρησιμοποιώντας την προσωπική σας σφραγίδα. Να είστε προσεκτικοί, μπορεί να σας θεωρήσουν ως spammer. Μπορείτε να πάρετε και από το δικό μου blog backlinks απλώς αφήνοντας σχόλια στα άρθρα μου.

4. Δημιουργήστε ένα email newsletter

Μπορείτε να πάρετε email επιλογή συνδρομή σας ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Φροντίστε να είναι απλό και να μην ξεπερνούν τους συνδρομητές σας με ανοησίες . Χρησιμοποιήστε Aweber να χτίσει τον κατάλογο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας .

5. Δημιουργήστε ένα RSS feed

Μόλις δημοσιεύσετε ένα νέο άρθρο, τότε οι αναγνώστες που είναι συνδρομητές στο RSS Feed θα μπορούν να διαβάσουν αυτόματα το άρθρο.

6. Το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς

Δημιουργήστε  100 % υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

7. Γράψτε έναν απίστευτο οδηγό αναφοράς για κάτι

Για παράδειγμα, γράψει έναν οδηγό για κάτι που γνωρίζετε καλά στον τομέα σας και που σας αρέσει πολύ.

8. Γράψτε μια λίστα Top 10 για κάτι

Οι χρήστες του ίντερνετ και γενικά ο κόσμος αγαπάνε τις  Top 10 λίστες , επειδή είναι αστείες και εύκολες να τις διαβάσετε.

9. Δημοσιεύστε μια συνέντευξη

Δημοσίευση και συνέντευξη ενός προσώπου που σας αρέσει ή  θαυμάζετε και εειδή έχει τα διαπιστευτήρια και τη φήμη για την αύξηση της κυκλοφορίας στη σελίδα σας.

10. Δημιουργήστε μια έρευνα

Μπορείτε να επιλέξετε μια δωρεάν υπηρεσία όπως η το Poll Daddy  ή κάποια άλλη παρόμοια ιστοσελίδα που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

11. Ξεκινήστε ένα διαγωνισμό κυκλοφορίας

Αν η κίνηση είναι αυτό που θέλετε, γιατί να μην το ζητήσετε απευθείας; Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα διαγωνισμό όπου οι άνθρωποι πρέπει να στείλουν  κίνηση σε μία συγκεκριμένη σελίδα μέσα στο website σας για να κερδίσουν κάτι!

12 . Ξεκινήστε ένα διαγωνισμό και προσφέρετε ένα iPhone !

Θα μπορούσε να είναι ένας διαγωνισμός αύξησης κίνησης, αλλά θα μπορούσε να είναι μια συνδρομή κάπου ή ένα κουίζ στο ίντερνετ !

13. Δημιουργήστε ένα προφίλ για τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα

Όταν δημιουργείτε ένα προφίλ σε ένα κοινωνικό δίκτυο,  συνήθως συμπεριλαμβάνετε το URL της ιστοσελίδας σας. Υπάρχουν πάνω από 350 κοινωνικά δίκτυα σήμερα και μπορείτε άμα το επιδιώξετε να εξελιχθείτε σε έναν Μεγιστάνα των κοινωνικών δικτύων!

14. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε εργαλεία σαν το AddThis

Η καλύτερη δωρεάν πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είναι το addthis για τον Firefox, που το χρησιμοποιώ καθημερινά για να δημιουργήσω συνδέσμους και να στείλω δημοσιεύσεις σε πάνω από 30 κοινωνικά μέσα και πάνω από 20 σελίδες και ομάδες στο Facebook.

15. Δημιουργήστε μια σελίδα του Facebook

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος  μόχλευσης του Facebook είναι να δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook. Οι σελίδες του Facebook  δεν έχουν κανένα περιορισμό στα μέλη, έτσι ώστε να μπορούν να ξεπεράσουν το όριο των 5.000 που έχει το προφίλ σας. Μπορείτε να επεκταθείτε και να δημιουργήσετε πάνω από μία σελίδα στο Facebook ή πάνω από ένα group.

16. Προσαρμόστε τη  σελίδα 404

Είτε σας αρέσει είτε όχι οι άνθρωποι θα κάνουν κάποιο λάθος πλοήγησης στην ιστοσελίδα σας. Ίσως να γράψουν λάθος τη διεύθυνση, ίσως να υπάρχει κάποιο broken link. Μια σελίδα σφάλματος 404 σαν τη δική μου θα τους βοηθήσει να ξαναβρούν το δρόμο τους.

Εάν χρησιμοποιήτε WordPress, τότε το θέμα σας ίσως να υποστηρίζει την αυτόματη δημιουργία της σελίδας 404, αλλιώς θα πρέπει να τη δημιουργήσετε μόνοι σας.

17. Δημιουργήστε μοναδικό επικό περιεχόμενο

Δημιουργήστε μοναδικό επικό περιεχόμενο με άρθρα πυλώνες. Εάν θέλετε να κερδίσετε επισκεψιμότητα από τις  μηχανές αναζήτησης και έχετε μόνο χρόνο για να εστιαστείτε σε ένα πράγμα, θα πρέπει να εστιαστείτε  στη δημιουργία μοναδικού περιεχόμενου για την ιστοσελίδα σας . Αυτό είναι ό, τι η Google και οι μηχανές αναζήτησης τιμούν περισσότερο. Όσο πιο μοναδικό περιεχόμενο έχετε  και όσο πιο συχνά θα δημοσιεύσετε νέα πράγματα, τόσο το καλύτερο για την κίνηση προς την ιστοσελίδα σας.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares