ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κερδίστε 9150€ σε 14 ημέρες!

5 αρχές που θα ακολουθήσω στην Emgoldex

7 αρχές που θα ακολουθήσω στην Emgoldex

Γεια σας φίλοι μου, εδώ και μήνες αναζητούσα μια απόλυτα ηλεκτρονική επιχείρηση η οποία θα λειτουργεί 100% στο ίντερνετ και δεν θα χρειάζεται φυσική παρουσία ή φυσική επαφή. Η αναζήτηση δεν ήτανε εύκολη και πέρασα αρκετό καιρό σερφάροντας στο ίντερνετ για να βρω κάτι που να ταιριάζει σε αυτό που έχω στο νου μου.

Είναι η Emgoldex η τέλεια ηλεκτρονική επιχείρηση;

Η τέλεια ηλεκτρονική επιχείρηση, όπως τη φανταζόμουνα έπρεπε να έχει κάποιες προϋποθέσεις:

1. Να γίνεται αποκλειστικά 100% ηλεκτρονικά.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και δεν απαιτείτε φυσική παρουσία. Να μπορώ να κάνω αυτήν την επιχείρηση μόνο μέσα από το δικό μου site στο internet.

2. Να έχει μηδενικά λειτουργικά έξοδα. Αν όχι μηδενικά, σχεδόν μηδενικά.

3. Να έχει επεκτασιμότητα.

Να μπορεί να μικρύνει και να μεγαλώσει ανάλογα. Να είναι δηλαδή διαχειρίσιμη στο μέγεθος της και να μην απαιτείται να έχει κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος για να είναι βιώσιμη.

4. Να έχει άυλο προϊόν, να μην είναι ευπαθή και να μην απαιτείτε μεταφορά, παράδοση και αποθήκευση.

5. Να έχει χαμηλό κόστος εισόδου και χαμηλό κόστος εξόδου στη συγκεκριμένη αγορά.

6. Να μπορεί να λειτουργήσει αέναα και επ’ άπειρον.

Αυτό είναι και το σημαντικότερο όλων των προϋποθέσεων που πρέπει να έχει η τέλεια ηλεκτρονική επιχείρηση. Υπάρχουν πολλά επιχειρηματικά μοντέλα και τα περισσότερα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Όμως το τέλειο επιχειρηματικό μοντέλο αυτής της δεκαετίας είναι το ηλεκτρονικό.

7. Να μην έχει εμπόδια στην εφαρμογή νέων ιδεών και συστημάτων.

Για παράδειγμα, άμα πάρετε όλες τις άλλες παλιότερες εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ όπως η amway που θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, δεν έχετε σχεδόν καμία ελπίδα να πετύχετε άμα ακολουθήσετε το απαρχαιωμένο σύστημα επιτυχίας που εφαρμόζουν τα παρακλάδια της Αmway όπως η Network21.

Ο χώρος λιμνάζετε από μεγάλους αστέρες του network marketing οι οποίοι δεν θα σας αφήσουν να δοκιμάσετε οτιδήποτε καινούριο, υποχρεώνοντας σας σε μια απίστευτη περιπέτεια εξόδων και ταλαιπωρίας. Πως το ξέρω; Γιατί ήμουνα στην Amway και ξέρω πως δουλεύει και από που βγαίνουν τα λεφτά στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν όμως και φωτεινές εξαιρέσεις στην Amway σήμερα, όμως αυτές είναι ελάχιστες, όπως το e-shop home & beauty.

Τελικά, μετά από έρευνες μηνών και πολλές αποτυχίες η τέλεια επιχείρηση που συνδυάζει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι η Emgoldex. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Emgoldex άμα δείτε την ηλεκτρονική παρουσίαση.

Όμως, ο στόχος δεν ήτανε να κάνω μια επιχείρηση όπως όλες οι άλλες στο ίντερνετ. Ήθελα να είμαι εγώ ο κύριος της επιχείρησης μου και όχι η επιχείρηση μου να με ελέγχει. Για αυτό έθεσα 5 απαράβατες αρχές που θα ακολουθήσω στην Emgoldex και θα πετύχω να βγάλω λεφτά από το ίντερνετ.

5 αρχές για επιτυχία στο ίντερνετ με την Emgoldex

emgoldex-success

1. Θα κάνω την emgoldex 100% μέσω ίντερνετ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ξενοδοχεία, συναντήσεις, προσωπικές παρουσιάσεις πλάνων, βενζίνες κτλ. Δεν το πιστεύετε; Κι όμως είναι αλήθεια.

2. Θα εφαρμόσω αποκλειστικά 100% στρατηγικές μαγνητικού μάρκετινγκ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει τηλέφωνα, μηνύματα τσόντες στο facebook, email spamming, να κυνηγάμε τους γνωστούς και φίλους κτλ. Θα βρω τρόπο και θα κάνω τον υποψήφιο πελάτη ή συνεργάτη να με πάρει αυτός τηλέφωνο. Τηλέφωνο θα πάρω στον συνεργάτη μου μόνο όταν θα γραφτεί και θα αγοράσει το πακέτο των 540€  στην Emgoldex, γα να με γνωρίσει και να αποκτήσω και γω προσωπική επαφή.

Σας φαίνεται παράξενο; Δοκιμάστε να πάρετε τηλέφωνο στο twitter ή στο facebook για ένα πιθανό πρόβλημα που έχετε. Δεν υπάρχει τηλέφωνο. Το παράξενο είναι ότι δεν υπάρχει ούτε διεύθυνση email για να τους ειδοποιήσετε. Πρωτότυπο; Κι όμως αυτή είναι η νέα τάση στο ίντερνετ.

3. Θα κάνω ότι δεν έχουν κάνει όλοι οι άλλοι στο ίντερνετ.

Άμα κάποιος με ρωτήσει σήμερα τι είναι ίντερνετ μάρκετινγκ, θα τον απαντήσω δοκιμές και τεστ. Το ίντερνετ είναι ένας νέος χώρος με χιλιάδες νέα κανάλια μάρκετινγκ και μεγάλα περιθώρια πειραματισμού και δοκιμών σε αυτό. Μπορείτε να γραφτείτε στο site μου για να μάθετε περισσότερα για το κάνω ηλεκτρονικά με την Emgoldex.

4. Να αναπαράγεται ηλεκτρονικά.

Κανείς δεν πέτυχε μόνος του. Όμως είμαι σίγουρος πως μόλις θα φέρω τα πρώτα αποτελέσματα στο ίντερνετ, γιατί δεν έχω και πολλές μέρες που έχω ξεκινήσει με την ηλεκτρονική επιχείρηση της Emgoldex, θα είναι αρκετοί και εκείνοι που θα με πάρουν τηλέφωνο για να κάνουν και αυτοί το ίδιο με μένα. Σε αυτό είμαι σίγουρος.

Αυτή είναι η τάση σήμερα στο ίντερνετ, να μεταφερθούν όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες στο ίντερνετ και στα smartphones. To 2015, το 50% των χρηστών θα μπαίνει από το κινητό του στο ίντερνετ μέσω του smartphone του και θα κάνει όσο το δυνατόν περισσότερο τα πάντα με αυτό.

 5. Να υπάρχει μινιμαλισμός.

Ο μινιμαλισμός στις επιχειρήσεις οδήγησε στην στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στις ηλεκτρονικές αγορές. Όλοι θέλουν να έχουν τα οφέλη μιας μικρής ευέλικτης επιχείρησης που να κόβει λεφτά από το ίντερνετ. Αν όχι όλοι, αυτό το ονειρεύονται χιλιάδες άτομα σήμερα, απλά δεν ξέρουν πως να το κάνουν.

Ο μινιμαλισμός είναι μια φιλοσοφία ζωής που τη συμμερίζομαι και μου αρέσει όταν επιχειρήσεις σε μέγεθος τσέπης με μινιμαλιστικά έξοδα έχουνε υπεραποδόσεις.

Χθες είχα μια κουβέντα με έναν επιχειρηματία στη Λάρισα και του αποκάλυψα ότι προετοιμάζομαι να αγοράσω σπίτι. Αυτός μου είπε ότι τρελάθηκα και πως θα μπω στη διαδικασία να πάρω δάνεια, να δώσω 150.000 € για ένα σπίτι σήμερα και όλα τα σχετικά. Αντίθετα θα πρέπει να επενδύσω στην επιχείρηση μου και να την μεγαλώσω όσο περισσότερο γίνεται!

Η επιχείρηση μου όμως μεγαλώνει μέρα με τη μέρα γιατί είναι ηλεκτρονική και δεν απαιτεί φυσικό χώρο, παρά μόνο ένα γραφείο στο σπίτι, για αυτό και θέλω να αγοράσω ένα σπίτι χωρίς δάνειο! Αυτό θα πει μινιμαλισμός! Ο φίλος μου επιχειρηματίας, όντως κατάλαβε τι εννοώ, σαγηνεύεται από αυτήν την ιδέα της επιχείρησης στο ίντερνετ, αλλά είναι εγκλωβισμένος σε μια αγορά που θα πρέπει να διατηρεί γραφεία και καταστήματα, προσωπικό και να έχει χιλιάδες ευρώ έξοδα το μήνα.

Ξέχασα κάτι;

Αν ξέχασα κάτι ή θέλετε να προσθέσετε την άποψη σας για το θέμα, απλώς επικοινωνήστε μαζί μου. Μπορείτε να αφήσετε και ένα σχόλιο παρακάτω στα σχόλια και να προάγετε έτσι την συζήτηση. Μην ξεχνάτε ότι το blog είναι μια ηλεκτρονική συζήτηση με τον κόσμο.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

 

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

Σχολιάστε