ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ BACKLINK

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ BACKLINK

Η ανταλλαγή backlink είναι μια μέθοδος SEO η οποία έχει υποβαθμιστεί από τη Google και από τις άλλες μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο, η πρακτική εμπειρία έδειξε ότι η ανταλλαγή συνδέσμων βοηθάει σε ένα βαθμό στο να ταξινομηθεί η ιστοσελίδα σας γρηγορότερα και βαθύτερα από τη Google.

Επίσης μπορείτε να κερδίσετε και μερικούς πόντους στα συνολικά αποτελέσματα αναζήτησης κάνοντας ανταλλαγή backlink με άλλα φίλια sites.

Ας μην ξεχνάμε ότι ένα backlink παραμένει να είναι ένα backlink και έχει και αυτό και τη δική του αξία, άσχετα αν είναι αμφίδρομα, αμοιβαία ή nofollow. Όλα τα είδη των συνδέσμων τα λαμβάνει υπόψη η Google και ακόμα και σήμερα, μετά από τόσες αλλαγές που έχουνε γίνει στον αλγόριθμο της, ακόμα τα backlinks παίζουν κυρίαρχο ρόλο.

Για να ανταλλάξετε backlink μαζί μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας αφού τοποθετήσετε το banner μας στην πρώτη σελίδα σας ή όπου μπορείτε.

Διαδικασία ανταλλαγής συνδέσμων

  1. Βάζετε το σύνδεσμο μου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ κάνοντας αντιγραφή επικόλληση απευθείας από το ίντερνετ ή χρησιμοποιώντας τον κώδικα:

<strong><a href=”https://paramarketing.gr” target=”_blank”>ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ</a> </strong>

  1. Μετά συμπληρώνετε την φόρμα επικοινωνίας επισυνάπτοντας στο μήνυμα τη σελίδα όπου τοποθετήθηκε το backlink για να το επιβεβαιώσουμε. Επίσης μας δίνετε και το δικό σας site με το link που θέλετε να τοποθετήσουμε για σας.
  2. Μόλις θα επιβεβαιώσουμε το link, εντός 24 ωρών θα τοποθετήσουμε το δικό σας και θα επικοινωνήσουμε με email μαζί σας για να το δείτε.

Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αντί για backlink, μπορείτε να βάλετε κάποιο από τα παρακάτω banner:

WEB DESIGN SEO

468×60 paramarketing.gr banner

WEB DESIGN PM-768x68

728×90 paramarketing.gr banner

WEB DESIGN SEO

300×250 paramarketing.gr banner

web design banner

300×100 paramarketing.gr banner

web design banne

105×300 paramarketing.gr banner

web design banner

160×600 paramarketing.gr banner

Κανόνες ανταλλαγής backlink

Θα πρέπει να τοποθετήσετε τον σύνδεσμο εντός του βασικού κειμένου της ιστοσελίδας με τη λέξη κλειδί και όχι σε widget, μονάδες και υποσέλιδα. Η Google βαθμολογεί καλύτερα τους συνδέσμους εντός του κειμένου και λιγότερο τους υπόλοιπους στα μενού και στις μονάδες.

Εννοείτε πως η ανταλλαγή είναι αμοιβαία και οποιαδήποτε αφαίρεση συνδέσμων θα είναι και αυτή αμοιβαία.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

Μενού
Shares