ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

Ελληνική Εγκατάσταση WooCommerce

Όπως είχα αναφέρει στο βίντεο 17 των μαθημάτων WordPress σε 24 ώρες προσθέστε ένα e-shop στο WordPress, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας e-shop στο WordPress στα ελληνικά και να αρχίσετε να πουλάτε αμέσως τα δικά σας προϊόντα και υπηρεσίες από το ίντερνετ!

Σε ένα επόμενο άρθρο, το wordPress E-shop Χαμένοι στην Μετάφραση είχα αναφερθεί στα προβλήματα μετάφρασης του Woocommerce από τα αγγλικά στα ελληνικά.

Στο site της qtranslate ο ίδιος o developer του plugin περιγράφει με αηδία τα προβλήματα όλων των άλλων plugins, συνιστώντας σας μάλιστα να δοκιμάσετε και μόνοι σας την κατωτερότητα τους έναντι του qtranslate:

Σας τα αναφέρω παραπάνω για να δείτε ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα χωρίς επιτυχία και για να μην τα προτιμήσετε.

Δεν είχα όμως αναφερθεί συγκεκριμένα πως γίνεται η καθαρά ελληνική εγκατάσταση Woocommerce και το κυριότερο πως ενεργοποιείται.

Άμα θέλετε να μάθετε πως θα εγκαταστήσετε το ελληνικό ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε WordPress, δείτε το βίντεο και διαβάστε παρακάτω το άρθρο.

Ελληνική Εγκατάσταση WooCommerce τι θα χρειαστείτε:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WOOCOMMERCE

 • Ελληνική εγκατάσταση WordPress. Χρειάζεστε μια νέα και καθαρή εγκατάσταση WordPress στα ελληνικά.
 • qTranslate. Μπορείτε να κατεβάσετε το Plugin παραμετροποιημένο από μένα: Ελληνική Παραμετροποίηση qTranslate.
 • Woocommerce
 • Ελληνικό hosting και ελληνικό domain name. Για hosting στην Ελλάδα προτείνω την TopHost
 • WordPress Theme συμβατό με woocommerce, προτείνω το WP-Shopkeeper της Solostream
 • Notepad++ για να παραμετροποιήσετε το αρχείο config.php
 • Filezilla ftp client για να ανεβάσετε την ελληνική εγκατάσταση WordPress στο Hosting σας

 

Και τώρα μερικές μικρές συμβουλές για την ελληνική εγκατάσταση woocommerce

Προσπαθήστε να κρατήσετε των αριθμό των Plugins σε όσο το δυνατό μικρότερο νούμερο γίνεται για να αποφύγετε προβλήματα συμβατότητας και διάρρηξης της ασφάλειας του WordPress.

Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο τα παρακάτω plugin εκτός του qTranslate και του Woocommerce όταν πρόκειται για e-shop:

 • AA’s Digg Digg Alternative
 • BackUpWordPress
 • Google Analytics for WordPress
 • Growmap Anti Spambot Plugin
 • Jetpack by WordPress.com
 • W3 Total Cache
 • Wordfence Security
 • WordPress SEO

Για να αποφύγετε πιθανά άλλα προβλήματα ασυμβατότητας, θα πρέπει να ξεκινήσετε από το μηδέν μια καθαρή καινούρια εγκατάσταση WordPress στα ελληνικά και να μην βάλετε δύο γλώσσες σε μία εγκατάσταση γιατί δεν θα δουλέψει η ελληνική μετάφραση του woocommerce.

Για λόγους SEO, καλό θα ήτανε κάθε γλώσσα να είναι και άλλη εγκατάσταση. Κάθε γλώσσα έχει διαφορετικές λέξεις κλειδιά και διαφορετικό SEO.

Υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε δυσκολίες και προβλήματα ασυμβατότητας εάν χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο hosting εκτός του προτεινόμενου της TopHost. Τα ίδια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε εάν χρησιμοποιήσετε free themes από αμφίβολες πηγές ή θέματα που θα κατεβάσετε από torrent και από το Thepiratebay.

Επιλέγεται μόνο premium wordpress themes όταν πρόκειται για e-shop τα οποία θα πρέπει να υποστηρίζουν εξαρχής woocommerce.

Άμα πάλι δεν υποστηρίζει το θέμα σας woocommerce, μπορείτε να το παραμετροποιήσετε, αλλά δεν εγγυώμαι ότι θα έχετε σε όλες τις περιπτώσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πείτε την άποψη σας ελεύθερα, αυτό περιμένω από σας

Ξέρετε ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα στο σύμπαν; Εσείς.

Γύρω από εσάς και τις ανάγκες σας στρέφεται αυτό το site. Πέστε την άποψη σας ελεύθερα, τι σας απασχολεί στο ίντερνετ σήμερα; Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο ίντερνετ και πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Ακόμα και άμα έχετε την πιο απλή ερώτηση ή την πιο χαζή, δεν παύει να είναι μια ερώτηση. Και οι ερωτήσεις φέρνουν τις απαντήσεις και έτσι κυλάει η συζήτηση. Τα blogs είναι μια συζήτηση με τον κόσμο και όσο πιο πολύ προάγεται και ανοίγει αυτή η συζήτηση, τόσο καλύτερα για όλους μας.

Όσο ζω μαθαίνω και σκοπός αυτού του site είναι να προάγει την μάθηση και την ομαδική μάθηση.

Ελληνική Εγκατάσταση WooCommerce Πηγές:

 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Μενού
Shares