ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

EMAIL MARKETING

ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ EMAIL LIST ΣΑΣ

syndromites-email-list-paramarketing-low

 ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ EMAIL LIST ΣΑΣΠεριεχόμενα1 ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ EMAIL LIST ΣΑΣ2 Κερδίστε 50% έκπτωση στο hosting για πάντα!3 Ποια είναι η αξία της email list;4 1 Η email list έχει το νούμερο ένα ποσοστό μετατροπών5 2 Με την email list καλλιεργείτε τις σχέσεις με τους πελάτες σας και ενισχύετε…

Πως να δημιουργήσετε μια λίστα με 1.000 email!

LISTA 1000 EMAIL MARKETING-1

Πως να δημιουργήσετε μια λίστα με 1.000 email!Περιεχόμενα1 Πως να δημιουργήσετε μια λίστα με 1.000 email!1.1 Με πιστούς υποψήφιους πελάτες που να θέλουν επειγόντως να αγοράσουν κάτι από εσάς!1.2 Πως να δημιουργήσετε μια λίστα με 1000 συνδρομητές σε 7 βήματα1.3 Βήμα 1. Εγγραφείτε στο Aweber από την πρώτη μέρα που φτιάξατε το blog σας.1.4 Βήμα…

Πως να κάνετε επιτυχημένο E-Mail Marketing

PETYXIMENO-EMAIL-MARKETING

Πως να κάνετε επιτυχημένο E-Mail MarketingΠεριεχόμενα1 Πως να κάνετε επιτυχημένο E-Mail Marketing1.1 Μάθετε από που προέρχεται το 90% των πωλήσεων στο ίντερνετ και γιατί οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες στο ίντερνετ έχουν μεγάλες λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου1.2 Γιατί χρειάζεται το email marketing1.3  Οφέλη του πετυχημένου email marketing1.3.1 1. Έχει μικρό κόστος1.3.2 3. Είναι προσωποποιημένο και στοχευμένο1.3.3 4. Παρέχει…

Email Marketing 21 Συμβουλές για απίστευτα αποτελέσματα

email-marketing-greece-success-1

Email Marketing 21 Συμβουλές για απίστευτα αποτελέσματαΠεριεχόμενα1 Email Marketing 21 Συμβουλές για απίστευτα αποτελέσματα1.1 Email Marketing: Η προσωπική επαφή μετράει1.2 Γράψτε έναν καταπληκτικό τίτλο στο email σας!1.3 Email Marketing | Το Περιεχόμενο Μετράει1.4 To Email Marketing έχει να κάνει με το Marketing!1.5 Email Marketing Δείτε περισσότερα:1.6 Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας1.6.0.1 Ζητήστε προσφορά…

Πως να φτιάξετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

email-list-1

Πως να φτιάξετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΠεριεχόμενα1 Πως να φτιάξετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου1.1 Γιατί τα λεφτά είναι στη λίστα;1.2 Μικρές συμβουλές για να χτίσετε τη λίστα σας1.3 Πηγές για να χτίσετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου1.4 Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας1.4.0.1 Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας1.5 Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€ Καλησπέρα…

7 συμβουλές για να δημιουργήσετε μια τεράστια λίστα

7-symvoules-lista-email

 7 συμβουλές για να δημιουργήσετε μια τεράστια λίσταΠεριεχόμενα1 7 συμβουλές για να δημιουργήσετε μια τεράστια λίστα1.1 στο ίντερνετ από email χρηστών και πως να ξεκινήσετε το email marketing1.2 Γιατί είναι τόσο σημαντική η email λίστα;1.3 Αναπτύξτε μια τεράστια λίστα email Συμβουλή 1: Δημιουργήστε τη λίστα σας μέσω της Aweber1.4 Αναπτύξτε μια τεράστια λίστα email…

email-marketing-hellas

EMAIL MARKETING

Γνωρίστε τα μυστικά του email marketing και αυξήσετε κατακόρυφα τις online πωλήσεις σας και την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας!

Το email marketing σήμερα είναι ένα εργαλείο πωλήσεων που άμα το αξιοποιήσετε σωστά θα μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδα σας και την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας κατακόρυφα.

Άμα είστε στην φάση που μόλις τώρα έχετε τελειώσει με το web design της ιστοσελίδας και θα θέλατε να αυξήσετε το κοινό σας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να χρησιμοποιήσετε το email marketing από την πρώτη στιγμή.
Σύμφωνα με έρευνες ηλεκτρονικού μάρκετινγκ το email marketing είναι πρώτο σε ποσοστά μετρατροπών αγγίζοντας ως κανάλι πωλήσεων το 93% ακολουθούμενο από το βίντεο μάρκετινγκ με ποσοστό 80% τη στιγμή που τα μέσα ποσοστά μετατροπών σε ένα eshop στο ίντερνετ κυμαίνονται από 1% έως 15%.

Τα δε ποσοστά μετατροπής σε άλλα κανάλια προερχόμενα από τα social media όπως το Facebook και το Twitter φθάνουν από 1 τοις χιλοίς έως 3 τοις χιλοίς! Ναι τα ποσοστά μετατροπής στο Facebook σήμερα είναι σχεδόν μηδενικά και είναι ασύμφορο σήμερα να τρέξει κάποιος μια διαφημιστική εκστρατεία στο Facebook ή στο Google Adwords.

Τα στατιστικά του email marketing

To εμαιλ μάρκετινγκ είναι παρακλάδι του επιστημονικού μάρκετινγκ σήμερα και όπως κάθε τι στο επιστημονικό μάρκετινγκ για να είναι επιστημονικό και έγκυρο θα πρέπει να είναι μετρήσιμο.

Μην απορείτε δηλαδή άμα θα συναντήσετε δυσνόητες και προηγμένες μαθηματικές εξισώσεις, ειδικά στατιστικής στο επιστημονικό μάρκετινγκ.

Όλα είναι θέμα αριθμών και θα πρέπει πάντα να κρατάμε στατιστικά με το τι στείλαμε στη λίστα μας καθώς και πόσα κλικ έγιναν, τι ποσοστό ανοίγματος είχαμε κτλ.

aweber_stats

Ένα πολύ καλό ηλεκτρονικό εργαλείο για να στείλετε email, να δημιουργήσετε διαφορετικές φόρμες εγγραφής και να διαχειριστείτε εύκολα και χωρίς μεγάλο κόπο τη λίστα σας χωρίς να επιβαρύνετε την ιστοσελίδα σας είναι το Aweber.

To Aweber δεν είναι δωρεάν και έρχεται με δοκιμαστικό κόστος τον πρώτο μήνα στο ένα ευρώ και μετά έχει κάποιο κόστος κάθε μήνα ανάλογα με τους συνδρομητές που έχετε.

Υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που παρέχονται εντελώς δωρεάν για να ξεκινήσετε όπως το Mailchimp όμως δεν έχουν τα χαρακτηριστικά της πληρωμένης έκδοσης που είναι οι αυτόματοι απαντητές, η αλληλουχία με τα email, το split testing κτλ.

Γενικά θα πρέπει να κρατήσετε στο μυαλό σας ότι τζάμπα δεν γίνεται email marketing και θα πρέπει ειδικά άμα βρίσκεστε στην αρχή και δεν έχετε κανέναν συνδρομητή στη λίστα με τα email σας να επενδύσετε χρόνο και χρήματα για να αναπτύξετε την λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε τουλάχιστον μερικές χιλιάδες συνδρομητές το μήνα και φυσικά θα πρέπει να στέλνετε τακτικά email μία φορά την εβδομάδα ή τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα.

Πάρα πολλοί internet marketers στην Αμερική έχουν αξιοποιήσει τόσο καλά την λίστα τους που έχουν αποδόσεις 1ευρώ για κάθε συνδρομητή τον μήνα! Που σημαίνει ότι άμα έχετε μια σωστά δομημένη λίστα με 10.000 συνδρομητές, θα μπορέσετε να φτάσετε στα 10.000 ευρώ το μήνα άμα αξιοποιήσετε σωστά αυτό το κανάλι πωλήσεων που λέγεται email marketing.

Γενικά όμως τα νούμερα αυτά δεν ισχύουν για όλες τις αγορές και για όλες τις βιομηχανίες και πάντα υπάρχουν παρεκκλίσεις προς τα κάτω συνήθως.

Δείτε περισσότερες κατηγορίες από το blog:

2 σκέψεις στο “EMAIL MARKETING”

Σχολιάστε

Shares