ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

google-rankings

Κυκλοφόρησε η 2η έκδοση του Οδηγού SEO Google Πρώτη Σελίδα

Αποκτήστε τη δεύτερη ανανεωμένη έκδοση εντελώς δωρεάν σήμερα!

Όσοι είστε εγγεγραμμένοι στο newsletter μου, θα μπορέσετε να κατεβάσετε τη δεύτερη έκδοση του οδηγού από το email που θα σας έρθει σχετικά με τη νέα έκδοση.

Όσοι δεν είστε εγγεγραμμένοι στο newsletter, αρκεί να εγγραφείτε σήμερα για να λάβετε την δεύτερη έκδοση στο email σας.

Όπως και να έχει, δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε την δεύτερη έκδοση που περιέχει τόσο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το τι χρειάζεται να κάνετε για να φτάσετε στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Εισαγωγή στην δεύτερη έκδοση

Μετά από κυκλοφορία σχεδόν τριών ετών και μετά περισσότερα από 4.000 downloads, που στην αρχή δεν περίμενα ότι θα φτάσω ποτέ, ήτανε η ώρα να κάνω κάποιες ανανεώσεις και ένα μικρό lifting στον Οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα.
Η Google έχει αλλάξει μέσα σε αυτό το διάστημα τον αλγόριθμο της δεκάδες φορές και έχει προσθέσει πολλά νέα πράγματα που δεν τα είχα συμπεριλάβει στην πρώτη έκδοση του οδηγού.
Θεώρησα καλό να βασιστώ στην πρώτη έκδοση γιατί όντως ο οδηγός αποτελεί κλασικό περιεχόμενο αφού οι βασικές λειτουργίες των μηχανών αναζήτησης δεν άλλαξαν, αλλά βελτιώθηκαν με έμφαση την ποιότητα.
Αυτό σημαίνει πως άμα ακολουθήσετε τα βήματα του παλιού οδηγού πάλι θα βγείτε σε πολύ καλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης και πάλι θα αυξήσετε κατακόρυφα τις οργανικές αναζητήσεις από τη Google και την επισκεψιμότητα σας.
Στην δεύτερη έκδοση θα βρείτε εκτός από ότι γνωρίζατε από τον προηγούμενο οδηγό, ειδική μνεία για τους παράγοντες αναζήτησης της Google, το mobile SEO και το νέο σήμα κατάταξης το RankBrain.
Εύχομαι κάποια στιγμή να ξεπεράσουμε τα 10.000 ή και περισσότερα downloads και τους 10.000 συνδρομητές στον ενημερωτικό δελτίο για το SEO που λαμβάνετε όσοι είστε εγγεγραμμένοι κάθε Δευτέρα.
Το ταξίδι μας προς την κορυφή των μηχανών αναζήτησης συνεχίζεται ακάθεκτα και με επιτυχία.

Μετά την δεύτερη έκδοση τι;

Σίγουρα θα ακολουθήσει και τρίτη έκδοση. Ακόμα δεν υπάρχουν σχέδια για να βγει και σε βιβλίο, αλλά ίσως μια μέρα να γίνει και αυτό.

Το θέμα είναι ότι η τεχνολογία τρέχει και θα πρέπει πάντα να μαθαίνουμε νέα πράγματα και να ελισσόμαστε κάνοντας όλες τις αλλαγές και προσαρμογές για να ευθυγραμμίσουμε τους στόχους μας με τις μηχανές αναζήτησης.

Άμα δεν σας ικανοποιεί η υπάρχουσα κατάσταση της ιστοσελίδας σας, ή της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης, τότε το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να το αλλάξετε. Για να το αλλάξετε θα πρέπει να μάθετε νέα πράγματα και νέες δεξιότητες για να μπορέσετε να κατανοήσετε που υστερείτε και τι χρειάζεται να κάνετε.

Μην ξεχνάτε ότι το μυστικό για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google είναι σκληρή δουλειά, εφόσον η υπάρχει η γνώση του τι πρέπει να κάνετε πρώτα.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Μενού
Shares