ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

Βγάλτε λεφτά από τα social media

Όλοι μας σήμερα είμαστε στα social media με τον ένα ή άλλο τρόπο συνήθως για να περνάμε τον καιρό μας, να χαζεύουμε δηλαδή. Το Facebook έχει αντικαταστήσει την παραδοσιακή μορφή ψυχαγωγίας στο σπίτι, την τηλεόραση και πάνω από 5 εκατομμύρια Έλληνες είναι στο Facebook καθημερινά. Οι περισσότεροι από αυτούς χωρίς λόγο, ελπίζω να μην είστε ένας από αυτούς.

Εκτός από το Facebook υπάρχουν άλλα 350 κοινωνικά μέσα σε όλο τον κόσμο και πάρα πολλά από αυτά δεν είναι αγγλόφωνα, όπως  το Baidu, το VKontakte και το Odnoklassniki. Το πρώτο είναι το κινέζικο google και τα δύο τελευταία οι ρώσικες εκδοχές του Facebook με εκατομμύρια χρήστες ημερησίως και ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά του βασιλιά της κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Σήμερα θα σας δώσω μερικές ιδέες για το πως μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το Facebook και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με μερικά απλά βήματα.

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στο ίντερνετ, εγγραφείτε στη λίστα μου και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τον οδηγό SEO.

Φέρτε κίνηση στην ιστοσελίδα σας

lefta-social-media-2

Το μοντέλο που θα χρησιμοποιήσουμε για να βγάλουμε λεφτά από τα social media είναι απλό:

 1. Φτιάχνουμε μια σελίδα που παρέχουμε ένα προϊόν ή υπηρεσία από το ίντερνετ,
 2. Φέρνουμε τρομαχτική κίνηση στη σελίδα μας και
 3. Μετατρέπουμε την κίνηση σε λεφτά.

Άμα δεν έχω ιστοσελίδα;

Ήρθε η ώρα να κάνετε μια ιστοσελίδα, πως αλλιώς θα βγάλετε λεφτά χωρίς την ηλεκτρονική σας επιχείρηση ζωντανή.

Καλό είναι και το Facebook, αλλά δεν συγκρίνεται η σελίδα σας στο facebook με την δική σας ιστοσελίδα ή αλλιώς την ηλεκτρονική σας επιχείρηση. Σήμερα η τεχνολογία έχει απλοποιηθεί πάρα πολύ που για να φτιάξετε μια δυναμική ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο.

Δείτε εδώ τις εκπληκτικές προσφορές για κατασκευή ιστοσελίδων!

Τι θα χρειαστώ για να φέρω κίνηση στο site μου;

1. Τη δική σας ιστοσελίδα.

Εάν δεν έχετε ακόμα ιστοσελίδα, είναι καιρός να φτιάξετε μια, μην περιμένετε άλλο, ήδη έχετε καθυστερήσει. Όταν λέμε ιστοσελίδα προτιμήστε μία σε τεχνολογία WordPress, είτε πρόκειται για απλό site, blog ή e-shop ή όλα μαζί.

2. Τη μπάρα κοινοποίησης addthis για Firefox

Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ και να την εγκαταστήσετε αμέσως.

3. Firefox browser

Άμα δεν έχετε ακόμα Firefox, καιρός να αλλάξετε! Αποκτήστε τον Firefox τώρα!

4. Προφίλ στα μέσα που θα χρησιμοποιήσω και τα απαριθμώ εδώ:

 • Facebook
 • Twitter
 • Myspace
 • GoogleBookmarks
 • Digg
 • Delicious
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Blogger
 • Diigo
 • GooglePlus
 • HackerNews
 • Instapaper
 • LinkedIn
 • Odnoklassniki
 • Pinterest
 • Plurk
 • Tumblr
 • VK.com
 • Typepad

Οι τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό μέσα από τη σελίδα μας είναι αρκετοί. Εδώ θα σας παραθέσω τους βασικούς τρόπους:

1. Διαφήμιση

Παρέχοντας διαφήμιση σε τρίτους απευθείας ή με διαφημιστικά banner μέσω της Google Adsense, μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας στο ίντερνετ. Βέβαια να κάνετε τον μεσάζοντα στη google δεν είναι και ότι καλύτερο αφού θα παίρνετε μηδαμινά έσοδα για την κίνηση που θα παράγετε. Όμως είναι μια καλή αρχή για να ξεκινήσετε να βγάζετε μερικά χρήματα από το ίντερνετ.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με το κανάλι σας στο Youtube. Να πουλάτε διαφημιστικό χώρο στη Google, μητρική της Youtube και να εισπράττετε ένα απειροελάχιστο μέρος των εσόδων! Από το τίποτα καλό είναι και αυτό.

2. Affiliate Μάρκετινγκ

Το affiliate Μάρκετινγκ ή συνεργατικό μάρκετινγκ είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο του ίντερνετ που ενώ στην Ελλάδα παραμένει σχεδόν άγνωστο, στο εξωτερικό ευθύνεται για δισεκατομμύρια ευρώ σε τζίρο. Μια καλή ελληνική εταιρεία με ελληνικά προϊόντα για affiliate marketing είναι η LinkWise.

Επίσης υπάρχουν χιλιάδες άλλες εταιρείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε συνεργάτες στον κλάδο σας όπως η Mybet στο χώρο του νόμιμου ηλεκτρονικού τζόγου, η 500 affiliates για την χρηματιστηριακή πλατφόρμα και αγορές και άλλες.

Αποφύγετε κορεσμένες αγορές, ξενόγλωσσα σχήματα και την Clickbank! Ακούστε με γιατί δεν θα βγάλετε άκρη, παρά μόνο θα χάσετε χρήματα και τον χρόνο σας!

3. Δικτυακό Μάρκετινγκ

Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια γκάμα χιλιάδων εταιρειών δικτυακού μάρκετινγκ ανά τον κόσμο που να σας ταιριάζουν. Προτιμήστε εταιρείες που να είναι αξιόπιστες, να υποστηρίζουν ηλεκτρονικά 100% τους συνεργάτες τους και να έχουν ένα αποδεδειγμένο πλάνο αμοιβών και ανάπτυξης.

4. Δικό σας  Προϊόν ή Υπηρεσία

To σημαντικότερο όλων είναι να έχετε το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

Πρώτον εάν έχετε ήδη μια επιχείρηση ή ένα κατάστημα και θέλετε να μεταφέρετε την δραστηριότητά σας ηλεκτρονική ή

Δεύτερον, δεν έχετε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα και θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή μια ηλεκτρονική επιχείρηση που δεν άλλη από την ιστοσελίδα σας.

Θα πρέπει λοιπόν να βρείτε μια αγορά στόχο για να ικανοποιήσετε με το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Θα πρέπει να εξυπηρετήσετε μία ανάγκη σε μια αγορά στόχο που χρησιμοποιεί αποκλειστικά το Ίντερνετ για να καλύψει αυτήν την ανάγκη. Αυτή την ανάγκη θα πρέπει να την ικανοποιήσετε καλύτερα από τον ανταγωνισμό και σε χαμηλότερη τιμή για να θέλουν οι άνθρωποι να σας πληρώσουν και εσείς να βγάλτε λεφτά από αυτό.

Η πρόκληση είναι να αναγνωρίσετε μια ανθρώπινη ανάγκη με επαρκή ζήτηση ούτως ώστε να είναι βιώσιμη η αγορά στόχος ή το μικρομερίδιο ή μικροτμήμα της εν λόγω αγοράς.

Μετατρέψτε την κίνηση σε λεφτά

lefta-social-media

Αυτό λέγεται και χρηματοποίηση ή με απλά λόγια μοντέλο χρηματοποίησης.

Θεμελιώδης για την επιτυχία όλων των επιχειρήσεων που βασίζονται στη νέα τεχνολογία και ειδικότερα των ηλεκτρονικών επιχειρήσεων είναι η βασική ιδέα του Καναλιού πωλήσεων.

Οι πιο γνωστοί και πετυχημένοι πωλητές και μαρκετίστες της νέας οικονομίας, εδραιώθηκαν σε ένα μικροτμήμα της αγοράς (market niche) και κατάφεραν να το μετατρέψουν σε χρυσωρυχείο μέσω ενός εκλεπτυσμένου και χιλιοδοκιμασμένου καναλιού πωλήσεων.

Το κανάλι πωλήσεων ή το κανάλι μάρκετινγκ εμπεριέχει όλη την μαγεία του μάρκετινγκ, η οποία έχει να κάνει με τις χιλιάδες δοκιμές, τα A/B τεστ και την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Το σημαντικότερο βήμα ίσως όλων είναι η μετατροπή της επισκεψιμότητας που δεχόμαστε κάθε μέρα στην ιστοσελίδα σας σε λεφτά και το πιο σημαντικό όλων σε λεφτά με ουρά ή παθητικά εισοδήματα!

Φτιάξτε τη Σελίδα Πωλήσεων ή γράμμα πωλήσεων

Πρώτον βρίσκετε μια ανάγκη ή μια αγορά που σας ενδιαφέρει, κατόπιν δημιουργείτε το προϊόν ή υπηρεσία που χρειάζεται αυτή η αγορά και μετά θα πρέπει με διάφορους τρόπους να γράψετε ένα γράμμα πωλήσεων.

Το γράμμα πωλήσεων καλό θα ήταν να συνοδεύεται με κάποιο βίντεο ή σειρά βίντεο που θα τονίζουν τα οφέλη του προϊόντος και γιατί πραγματικά το χρειάζονται οι υποψήφιοι πελάτες σας. Μπορείτε να συμπεριλάβετε μοναδικές προσφορές, εκπτώσεις ή άλλα χαρακτηριστικά που καθιστάτε το προϊόν σας μοναδικό, καθώς και πλήθος από μαρτυρίες ανθρώπων που το χρησιμοποίησαν και είδαν αποτελέσματα.

Το γράμμα πωλήσεων και το πόσο καλοί είστε στο να προβάλετε τον εαυτό σας και τα προϊόντα ή υπηρεσίες σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας στην επιτυχία του καναλιού σας.

Εάν δεν μπορέσετε να συντάξετε ένα καλοστημένο γράμμα πωλήσεων, μια καλή σελίδα εγγραφής ή ένα βίντεο πωλήσεων, τότε είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πετύχετε στο ίντερνετ και στο μάρκετινγκ γενικότερα.

Το γράμμα πωλήσεων έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον στις πωλήσεις μέσω ταχυδρομείου καθώς και στο ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και ειδικά στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ένα τυπικό γράμμα πωλήσεων θα πρέπει να περιέχει:

Α. Τον μοναδικό τίτλο

Β. Το κυρίως σώμα κειμένου

Γ. Την αίτηση για δράση

Δ. Τα γραφικά ή τις εικόνες ή τα ανάλογα βίντεο.

Φαντάζομαι όλοι σας έχετε δει τον Δημοσθένη Λιακόπουλο που πουλάει βιβλία μέσω τηλεμάρκετινγκ. Ο Τύπος είναι απίστευτος! Ο τρόπος προσέγγισης του είναι ίδιος με το τρόπο προσέγγισης του γράμματος πωλήσεων που σας υπέδειξα.

Μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε το δικό σας βίντεο μύνημα πωλήσεων που να καλείτε τους υποψήφιους πελάτες σας να κάνουν κάτι, να εγγραφούν στη λίστα, να αγοράσουν ένα προϊόν ή ακόμα να κάνουν λάικ στη σελίδα σας.

Γιατί τα λεφτά είναι στη λίστα;

email-list-1
Τα λεφτά είναι στη λίστα!

Η δεξαμενή των υποψηφίων πελατών σας είναι στη λίστα και ο μοναδικός τρόπος να αντλήσετε πελάτες από το ίντερνετ είναι να καλλιεργήσετε σχέσεις με τους υποψηφίους σας αναπαράγοντας τον εαυτό σας πολλές φορές.

Για παράδειγμα, εάν ήσασταν πωλητής θα έπρεπε να δείτε τον υποψήφιο πελάτη μέχρι να αγοράσει 7-12 φορές. Το 80% των πελατών που αγοράζει ένα προϊόν ή υπηρεσία, αγοράζει μεταξύ 7ου και 12ου ραντεβού! Δηλαδή θα πρέπει για να κλείσετε 100 πελάτες να κάνετε 700 με 1000 ραντεβού!

Επειδή λοιπόν δεν είστε υπεράνθρωποι, η καλύτερη λύση είναι να πολλαπλασιάσετε τον εαυτό σας με τη δύναμη του ίντερνετ και του email marketing! Εμπρός λοιπόν να χτίσετε τη λίστα σας!

Διαβάστε περισσότερα στο δεύτερο μέρος αυτού του εκπληκτικού άρθρου→

Πηγές για να βγάλτε λεφτά από τα Social Media

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares