ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

Δείτε το ενδεικτικό portfolio κατασκευής ιστοσελίδων και κατασκευής eshop

Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή κατασκευή ιστοσελίδων. Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική σας παρουσία.

Web Design και κατασκευή ιστοσελίδων

Μερικά από τα site πελατών μας σε τεχνολογία WordPress, το πιο δημοφιλές σύστημα κατασκευής ιστοσελίδων και διαχείρισης περιεχομένου με τις περισσότερες επεκτάσεις και πρόσθετα. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του WordPress και δημιουργήστε ένα δυναμικό site που θα βγαίνει πρώτο στη Google με διαφορά!

LIONSNINE.GR-WEB-DESIGN

ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΗΛΙΟ-LIONSNINE.GR

To lionsnine.gr είναι ένα site που κατασκευάστηκε για έναν ξενώνα στο Μούρεσι Πηλίου. Μαζί με αυτό κατασκευάσαμε και το αντίστοιχο αγγλικό site lionsnine.com

Στο ξενώνα αυτό μπορεί κανείς να απολαύσει τις διακοπές του στο βουνό των Κενταύρων όλες τις εποχές του χρόνου. Εκεί θα βρείτε από απλούς γραφικούς ξενώνες μέχρι σουίτε ς για να απολαύστε μια ρομαντική διαμονή.

WEB DESIGN GOATHENSTOUR

PRIVATE TOURS – GOATHENSTOUR.COM

Το goathenstour.com είναι να site που κατασκευάστηκε για ιδιωτικές εκδρομές και ξεναγήσεις στην Αθήνα.

Παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς και ξενάγησης σε όλα τα μνημεία και τα ιστορικά μέρη της Αθήνα μες ιδιωτικά οχήματα και μίνι λεωφορεία.

SPIRALHOMEOPATHY

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ – SPIRALHOMEOPATHY

To spiralhomeopathy είναι ένα site σχετικά με ομοιοπαθητική θεραπεία και σεμινάρια.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων.

WEB-DESIGN ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ- APOFRAXEISKALITHEAS.GR

To apofraxeiskalitheas.gr είναι ένα site που κατασκευάστηκε από την αρχή για υπηρεσίες αποφράξεων στη Καλλιθέα.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων.

E-shop Design

Το Woocommerce μετατρέπει το WordPress σε ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο να δεχτεί τις πρώτες παραγγελίες μέσα σε λίγες μέρες. Διαθέτει σύνδεση με τις τράπεζες και το paypal και άπειρες δυνατότητες αποστολής και πληρωμών.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP REAL LIFE HELLAS

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με φίλτρα νερού καθώς και SEO για την προώθηση της ιστοσελίδας.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή e-shop.

ESHOP_WEB_DESIGN_THERMOGALLERY

Η thermogallery είναι μια εταιρία λιανικού και χονδρικού εμπορίου με έδρα την Καρδίτσα όπου διατηρεί και φυσικό κατάστημα. Στο eshop thermogallery μπορείτε να βρείτε τάπερ φαγητού, θερμό φαγητού και τις καλύτερες σειρές με δοχεία φαγητού που δεν είναι τοξικά και δεν έχουν parebens.

Μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας ηλεκτρονικά με κάρτα ή και χωρίς από όλη την Ελλάδα και Κύπρο με ένα μόνο κλικ, ακόμα και από κινητές συσκευές.

Τέλος προώθηση ιστοσελίδας με SEO, δημιουργία backlinks, copywriting και email marketing κάθε εβδομάδα με συγγραφή newletters.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή e-shop και επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδων.

ELGRECOCOSMETICS.NL-OLLANDIKO_WEB_DESIGN

Η εταιρεία Elgrecocosmetics.com είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που παράγει, συσκευάζει και διανέμει ηλεκτρονικά μόνο μέσα από το eshop της σαπούνια με γάλα γαιδάρας. Το σαπούνι με γάλα γαϊδάρας είναι ένα καθαρά οργανικό προϊόν που βοηθάει στην αντιγήρανση και στην διατήρηση της φυσικής σας ομορφιάς.

Το eshop είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, έχει ενσωματωμένο blog και μπορείτε να κάνετε τις αγορές από όλον τον κόσμο με ένα κλικ, ακόμα και από το κινητό σας. Είναι δηλαδή το eshop ειδικά κατασκευασμένο και προσαρμοσμένο για m-commerce και είναι mobile friendly και responsive.

Τέλος προώθηση ιστοσελίδας με SEO, δημιουργία backlinks, copywriting και email marketing κάθε εβδομάδα με συγγραφή newletters.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή e-shop και επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδων.

4BAG-ESHOP.GR-WE-DESIGN-PORTFOLIO-2

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με τσάντες 4bag.gr και προώθηση του στη Google. Παράλληλα εκτέλεση και παρακολούθηση καμπάνιας στο Google Adwords, σύνδεση με linkwise και μηνιαία υποστήριξη eshop.

Αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας κατά 600%, διπλασιασμός των πωλήσεων και αύξηση της συνολικής επισκεψιμότητας κατά 800%.

SEO- Search Engine Optimization

Ανεβάστε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της Google μέσω των μοναδικών υπηρεσιών SEO που παρέχουμε για όλα τα είδη των sites. Ακόμα και να έχετε μια παλιά ιστοσελίδα, μπορεί και αυτή με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να βελτιώσει την συνολική της ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσει δραματικά την οργανική επισκεψιμότητα.

Βρείτε νέους πελάτες και κατακτήστε νέες αγορές!

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Ένα λειτουργικό site για τους 24 ώρες τεχνικούς και τοπικό SEO φτιαγμένο σε WordPress.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων.

APOFRAXEIS-ANTONIOU-PARAMARKETING.GR

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 

H εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου με την εταιρική ιστοσελίδα apofraxeisantoniou.gr προβάλει τις υπηρεσίες της που σχετίζονται με αποφράξεις και απολυμάνσεις στην Αττική.

Το site αυτό είναι σχεδιασμένο σε WordPress ενώ εφαρμόζεται και τοπικό SEO για όλες τις περιοχές της Αθήνας.

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ – SPEECHVOICE

Προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης με τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων.

Δείτε περισσότερα για Υπηρεσίες SEO.

Αυτά είναι μόνο μερικά ενδεικτικά έργα και ιστοσελίδες που έχει κατασκευάσει η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια λειτουργίας της. Συνολικά έχουμε αναλάβει την κατασκευή και την ολοκλήρωση πάνω από 500 ιστοσελίδων μέχρι σήμερα και να θέλετε να σας στείλουμε ένα αναλυτικό portfolio για να δείτε τη δουλειά μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα κιόλας.

Mobile First Design

Η κατασκευή ιστοσελίδων που είναι ειδικά σχεδιασμένα για κινητά τηλέφωνα είναι το δυνατό σημείο μας. Σύμφωνα με τις τελευταίες αλλαγές του αλγορίθμου της Google, όλες οι ιστοσελίδες που δεν είναι σχεδιασμένες με την τεχνολογία Mobile First έχουν κάποια σχετική αλγοριθμική ποινή.

Επίσης, άμα λάβει κανείς υπόψιν του ότι το 51% των αναζητήσεων στο ίντερνετ γίνεται από κινητά, μάλλον θα πρέπει να αντιληφθεί ότι πρώτη προτεραιότητα είναι το κινητό τηλέφωνο και όχι ο σταθερός υπολογιστής.

Όλα τα site που κατασκευάζουμε σήμερα είναι σχεδιασμένα 100% με την φιλοσοφία mobile first design.

Κατασκευάστε σήμερα ένα site που θα βγαίνει στην πρώτη σελίδα της Google!

Η πρώτη σελίδα στη Google δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη άμα θέλετε να επιβιώσετε στον συνεχή αυξανόμενο ανταγωνισμό. Πιστέψτε με χωρίς κίνηση και επισκεψιμότητα, δεν θα αποκτήσετε ποτέ πελάτες.

Άμα σκέφτεστε να κατασκευάσετε την πρώτη σας ιστοσελίδα, τότε θα πρέπει να λάβετε τις βασικές αρχές του SEO υπόψιν σας. Θα πρέπει να εμπιστευτείτε τους ειδικούς για να κάνετε την ιστοσελίδα σας βιώσιμη.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας

 

seo-web-design-divramis

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, E-SHOP & SEO

6972.364.387 Email: xanthogenous@ gmail.com

8 Σχόλια. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares