ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

PERSONAL BRANDING

[us_grid taxonomy_category=”personal-branding” items_quantity=”20″ pagination=”regular” items_layout=”blog_11″ img_size=”full” overriding_link=”post”]

personal-branding-hellas

PERSONAL BRANDING

Το personal branding ή το branding γενικά έχει να κάνει με την προσωπική σας προβολή και γενικά όλες τις ενέργειες που χρειάζεται να κάνετε για να γίνετε γνωστός στο δικό σας target group.

Πάρα πολλοί συγχέουν το personal branding με το positioning που είναι η τοποθέτηση σας στα μάτια των υποψήφιων πελατών σας ως ειδικού για το θέμα της αγοράς σας. To positioning είναι διαφορετικό με την τοποθέτηση προϊόντος που ονομάζεται product placement κανονικά στο μάρκετινγκ και φυσικά δεν έχει καμία σχέση να κάνει με το positioning.

Παρόλου που έχουν ομοιότητες το positioning είναι μια από τις πιο κλασσικές στρατηγικές του personal branding και φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να προβάλλετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας καλύτερα είναι να δημιουργήσετε το δικό σας site ή blog προσωπικής προβολής.

Το καλύτερο εργαλείο για να δημιουργήσετε ένα site προσωπικής προβολής είναι το WordPress. To WordPress είναι το πιο εύχρηστο και δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανεβάσετε φωτογραφίες, κείμενα και βίντεο ή άλλα αρχεία που ανήκουν σε σας.

Όσο πιο σωστά γίνει το personal branding από μέρους σας τόσο πιο θεαματικά θα είναι και τα αποτελέσματα σας και τόσο πιο πολύ γνωστοί θα γίνεται εσείς στους πελάτες σας.

Τα social media, το email marketing καθώς και το βίντεο μάρκετινγκ είναι μερικά από τα εργαλεία προσωπικής προβολής που μπορούν να σας αυξήσουν την μαζική έκθεση στον κόσμο που σας ενδιαφέρει και που είναι οι ενδυνάμει πελάτες σας.

Φανταστείτε ότι είσαστε κάποιος πολιτικός ή κάποιο αιρετό πρόσωπο και κατεβαίνετε σε εκλογές. Τα ίδια μέσα και μάρκετινγκ τρυκ θα πρέπει να εφαρμόσετε και εσείς όπως και κάνει και ένα πολιτικό γραφείο με υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων κλπ.

Το μυστικό της επιτυχίας στο personal branding δεν είναι άλλο από την μαζική έκθεση σε κόσμο και όταν λέμε μαζική εννοούμε μαζική δηλαδή σε χιλιάδες άτομα. Η τόλμη και η αποφασιστικότητα είναι δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν ειδικά άμα έχετε ένα μοναδικό προϊόν η υπηρεσίας να προσφέρετε είτε με φυσικό ή ηλεκτρονικό τρόπο.

Σε περίπτωση που έχετε μια μεγάλη επιχείρηση ή ένα δυνατό brand το personal branding μπορεί και αυτό να σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια σε πολύ μεγάλο βαθμό γιατί το personal branding είναι μέρος των δημοσίων σχέσεων κάθε μεγάλης εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να εφαρμόσετε αλλά και να καταστρώσετε καλύτερα τη δική σας στρατηγική Personal Branding μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας. Μια έμπειρη ομάδα ειδικών μπορεί να σας κατευθύνει και να σας δώσει ανάλογες λύσεις.

Δείτε περισσότερες κατηγορίες από το blog:

Σχολιάστε

Shares