ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κερδίστε 9150€ σε 14 ημέρες!

Podcast: λεφτά στο internet με την emgoldex

Podcast: λεφτά στο internet με την emgoldex

Συνέντευξη με τον Κώστα Κανάρη έναν επιχειρηματία του ίντερνετ με το site emgoldex.com.gr

Καλημέρα φίλοι μου, σήμερα Σάββατο 14/05/2014 ήθελα να καλύψω μια διαφορετική οπτική γωνία του θέματος λεφτά στο ίντερνετ. Έτσι για πρώτη φορά δημοσίευσα αυτό το Podcasting μέσω skype με έναν επιχειρηματία του ίντερνετ, τον Κώστα Κανάρη.

Στόχοι του Podcast λεφτά στο ίντερνετ:

Οι στόχοι αυτού του Podcast που το έχω δημοσιεύσει στο κανάλι μου στο YouTube και στο κανάλι μου στο Vimeo είναι οι παρακάτω:

  • Να σας δώσει μια προοπτική για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση στο ίντερνετ
  • Πως και γιατί να φτιάξετε το δικό σας site σε WordPress
  • Να δείτε την διαφορετική όψη του δικτυακού μάρκετινγκ μέσω ίντερνετ και να αποφύγετε να κυνηγάτε γνωστούς και φίλους σε ξενοδοχεία και τηλέφωνα.
  • Να προσθέσετε για όσους έχετε ήδη site μια νέα πρόταση χρηματοποίησης στο site σας

Πως να φτιάξετε τη δική σας επιχείρηση στο ίντερνετ εν μέσω κρίσης

lefta sto internet

Για να μάθετε περισσότερα, θα πρέπει να ακούσετε όλο τη συνέντευξη με τον Κώστα Κανάρη, ο οποίος ξεκίνησε εν μέσω κρίσης το 2012 την δική του επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ στο ίντερνετ. Σε αντίθεση με ότι γνωρίζουμε για το παραδοσιακό δικτυακό μάρκετινγκ με συγγενείς και φίλους και κάποιον αντιπαθητικό να μας κυνηγάει να γραφτούμε στην επόμενη επαναστατική ιδέα, ο Κώστας ακολούθησε διαφορετικό δρόμο.

Αποφάσισε να κάνει όλη την επιχείρηση του ηλεκτρονικά και μόνο λόγω κόστους, γιατί και ο ίδιος δεν είχε λεφτά για να πάει σε ξενοδοχεία και σεμινάρια. Ξεκίνησε τα δικά του blog σε blogspot και το δικό του webinar κάθε Δευτέρα.

Η δεύτερη επιλογή του ήτανε να χρησιμοποιήσει ελκυστικό μάρκετινγκ, αντί να κυνηγάει τον καθένα για να του δείξει το επιχειρηματικό πλάνο. Οι βασικές αρχές του μαγνητικού ή του inbound μάρκετινγκ είναι να μαγνητίσεις τον επισκέπτη και να αποκτήσεις πάρα πολύ παθητικό traffic από τη Google. Αυτό προϋποθέτει να έχει κάνει πολύ δουλειά σε 2 τομείς στο site σου:

  • SEO
  • Personal Branding

Θα ήθελα να σημειώσω ότι η συνέντευξη με τον Κώστα είναι διαφορετική από το κείμενο που διαβάζετε και θα πρέπει να την ακούσετε από την αρχή ως το τέλος. Άμα πιστεύετε ότι έχετε κάποια απορία, αφήστε κάποιο μήνυμα στα σχόλια ή επικοινωνήστε μαζί μου.

Αν πάλι θεωρείτε ότι έχετε κάποια ηλεκτρονική επιχείρηση και έχετε κάτι να πείτε και να προσφέρετε μοναδικές πληροφορίες στους επισκέπτες μας, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6972.364.387 για να οργανώσουμε μαζί κάποιο Podcast.

Λεφτά στο Ίντερνετ Πηγές:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε

Shares