ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

emgoldex-success

Γεια σας! Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης

Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο και από το 2000 ξεκίνησα με την κατασκευή ιστοσελίδων, την προώθηση ιστοσελίδων και το SEO στο ίντερνετ.

Καλά ναι το ανύπαρκτο τότε SEO στο ίντερνετ.

Γιατί να σχεδιάσετε την δική σας ιστοσελίδα;

Με την έννοια επιχειρηματικό blog εννοούμε την επιχείρηση blog. Την επιχείρηση δηλαδή με έδρα το σπίτι σας ή το γραφείο σας η οποία σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε εισοδήματα έχοντας ελάχιστα έξοδα.

Το επιχειρηματικό Blog είναι η ιδανική επιχείρηση για κάθε έναν από εσάς. Κι αυτό γιατί απαιτεί πάρα πολύ μικρά κεφάλαια για να ξεκινήσει κάποιος την δική του επιχείρηση. Πλέον μπορεί να συνδυάσει ή να υποστηρίξει όλα τα είδη των παραδοσιακών επιχειρήσεων από ένα βιβλιοπωλείο μέχρι μια κατασκευαστική εταιρεία.

Μπορεί να είστε ήδη επιχειρηματίας, να έχετε ήδη τη δική σας σελίδα, αλλά δεν σημαίνει ότι το επιχειρηματικό σας blog θα είναι κάτι αποκομμένο από αυτά. Πάλι θα σας χρησιμέψει και θα έχετε πάρα πολλά οφέλη από αυτό.

Επίσης εάν πάλι είστε στο χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ τότε σίγουρα θα πρέπει αμέσως να μεταφέρεται την επιχείρησή σας ηλεκτρονικά. Θα αναπαράγεται τον εαυτό σας και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες αγορές και πελάτες.

Η Αποστολή Μας

vgalte-lefta-internet-podcast

Η αποστολή μας είναι απλή και ταπεινή και την έχουμε εμπνευστεί από την μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στον χώρο της τεχνολογίας και του ίντερνετ, τη Google.

‘Αποστολή μας είναι να αλλάξουμε τον κόσμο μέσα από το SEO και το Web design.

Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Υπήρξα συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δικτυωθείτε και έχει τύχει να εκπαιδεύσω περισσότερες από 250 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο χώρο του Ίντερνετ και των Νέων Τεχνολογιών.

Παράλληλα εκείνη την περίοδο είχε τύχει να επιδοτηθούν για την ιστοσελίδα τους μέσω εμένα πάνω από 100 επιχειρήσεις, δήμοι και οργανισμοί σε διάφορα κοινοτικά προγράμματα νέας τεχνολογίας.

Web Design-Κατασκευή Ιστοσελίδων

superstar-marketing-branding

Πολλοί με ρωτάνε με τι ασχολούμαι. Βλέπουνε όλη αυτήν τη συγγραφική και εκπαιδευτική μου δραστηριότητα γύρω από το blog μου και τα social media. Στην πραγματικότητα ασχολούμαι επαγγελματικά με την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε WordPress.

Δείτε περισσότερα στην Κατασκευή Ιστοσελίδων.

SEO – Βγείτε στην Πρώτη Σελίδα της Google

Κάθε ιστοσελίδα που φτιάχνω είναι μοναδική γιατί καταφέρνει και βγαίνει στην πρώτη σελίδα της Google. Με το να βγαίνει το site σας στην πρώτη σελίδα της Google θα αποκτήσετε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, δεκάδες νέους στοχευμένους πελάτες  και θα γίνει η ιστοσελίδα σας βιώσιμη. Γραφτείτε στις ενημερώσεις και κατεβάστε τον οδηγό SEO ή επιλέξτε μια υπηρεσία SEO.

Νους υγιής εν σώματι υγιή

Μου αρέσουν τα σπορ πάρα πολύ και ανακάλυψα το αρχαίο ελληνικό ολυμπιακό άθλημα της πάλης σε λίγο μεγάλη ηλικία.  Μου αρέσει η πάλη γιατί είναι καθαρά εγκεφαλικό άθλημα. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι η πάλη έχει να κάνει με τους μυς και την φυσική κατάσταση, αλλά η πάλη είναι ο καλύτερος συνδυασμός μυαλού και σώματος και σας βοηθάει να ξεφύγετε ευχάριστα από τη ρουτίνα σας.

Δείτε περισσότερα για την πάλη σε αυτήν την παλαιστική ιστοσελίδα ενός φίλου μου.

Απίστευτο Δωρεάν Περιεχόμενο

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και τους άλλους οδηγούς της σελίδας μου:

Εγγραφείτε στη λίστα μου και στις ανανεώσεις μου και θα μπορέσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου να δείτε φανταστικά αποτελέσματα σε εσάς και την ιστοσελίδα σας.

 

Σας ευχαριστώ πολύ

Γιάννης Διβράμης

ΠΡΟΦΙΛ

Τηλέφωνο επικοινωνίας : +30.6972.364.387
xanthogenous @gmail.com

Μενού
Shares