ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

Πως να φτιάξετε SAFE BACKLINKS-PROFILE-LINKS

Πως να φτιάξετε SAFE BACKLINKS-PROFILE-LINKS

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ιδιοκτήτης του Paramarketing blog, Paramarketing.gr και θα σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να δημιουργήσουμε safe backlinks και ειδικά θα μιλήσουμε για τα profile links.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω κάντε like, κάντε subscribe, αφήστε το σχόλιο σας κάτω στο βίντεο ή μέσα στο site άμα βλέπετε μέσα από το site μου το συγκεκριμένο βίντεο και σε όσους μείνουν μέχρι το τέλος θα δώσω ένα σούπερ δώρο από τον καταπληκτικό χορηγό μας, την εταιρεία hosting Myip για τους 5 πρώτους τυχερούς αλλά μείνετε μέχρι το τέλος για να το δείτε

Έχουμε και ένα newsletter, μπορείτε να γραφτείτε πατώντας click κάτω από το βίντεο ή μέσα από το site μου στο menu newsletter, στέλνουμε ένα newsletter για το SEO, το web design, για την προώθηση ιστοσελίδων, την κατασκευή ιστοσελίδων, για το πώς να βγάλετε λεφτά από το internet, κάθε 15 μέρες, μεστό από περιεχόμενο και νόημα, άρθρο ή βίντεο ή άρθρο και βίντεο μαζί όπως αυτό εδώ.

Πως να φτιάξετε safe backlinks ή profile links;

Πάμε στο ψητό, πως να φτιάξετε safe backlinks ή profile links; Ποια είναι τα λεγόμενα safe links;

Ειδικά αν είστε αρχάριοι και δεν έχετε ακούσει την έννοια του link, είναι ένας σύνδεσμος που γίνεται χεράκι, μια λέξη κλειδί και μας πάει σε άλλο site.

Αυτό είναι link προς ένα άλλο site και μετράει ως παράγοντας κατάταξης στην Google. Μάλιστα, ο πιο ισχυρός παράγοντας κατάταξης σήμερα είναι το backlink.

Τα safe links είναι:

 1. Profile links
 2. Σχόλια σε site
 3. Guest posts
 4. Niche Edits
 5. Web 2.0 sites
 6. Google Properties

Τα safe links, μερικά από αυτά είναι τα profile links για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα, τα σχόλια σε πραγματικά site, το τρίτο είναι τα guest post σε niche sites που είναι της κατηγορίας μας και σε πραγματικά site.

To 4 είναι τα niche edits, δηλαδή να βάλουμε link σε κάποιο άλλο site που έχει μια θέση στην Google, μέσα σε αυτό το άρθρο ή τη σελίδα να υπάρχει περιεχόμενο που να ναι σχετικό.

Πέντε, τα Web 2.0 sites που μιλήσαμε σε άλλο βίντεο.

Έξι, τα Google Properties όπως τα Google Sites, το GMB, το Google Drive, το οποίο πρέπει να ναι open για να ταξινομηθούν τα link από το Google Drive.

Τι είναι τα profile links;

safe-links-profile-backlinks-paramarketing-lowΚαι πάμε να μιλήσουμε για τα profile links. Τι είναι τα profile links; Τα profile links είναι links με το προφίλ μας, όπως έχουμε links στο Facebook.

Το προφίλ μας στο Facebook, άμα βάλουμε και το link της σελίδας μας θα είναι profile link και μπορούμε να το κάνουμε και να ξεκινήσουμε από εκεί, αν δεν έχουμε ακόμη το link από το profile μας στο Facebook να το βάλουμε.

Και έχει τη φωτογραφία μας, το βιογραφικό μας, τα στοιχεία μας, το τηλέφωνο μας, το email μας, τη διεύθυνση μας και μερικά πράγματα από εμάς.

Αυτό είναι ένα ποιοτικό, πραγματικό profiling και το link από το Facebook πιάνεται, αν και nofollow και ταξινομείται κανονικά ως backlink στην Google.

Σε τι μας χρησιμεύουν τώρα τα profile links;

 • Πρώτον, να μην τιμωρηθούμε από την Google, είναι τα ασφαλέστερα backlinks.
 • Δεύτερον, ανεβάζουν κατά πολύ το Domain Authority από το site μας, είμαστε πιο ανταγωνιστικοί συγκριτικά με τα άλλα site στην κατάταξη γενικά.
 • Τρίτον, βελτιώνουν το συνολικό link profile, προσέξτε όχι τα profile links, αλλά το προφίλ όλων των link που έχουμε στο site.
 • Και 4, αυξάνουν την επισκεψιμότητα, το visibility, την ορατότητα και την κατάταξη στην Google. Όλα αυτά μαζί τα κάνουν τα profile links.

Τι θα χρειαστούμε σήμερα για να κάνουμε profile links;

Ακόμη κι αν δεν έχετε κάνει κανένα link στη ζωή σας και δεν έχετε καμία ιδέα από backlinks, από SEO και απ’ όλα αυτά που μιλάμε τώρα και σας φαίνονται περίεργα. Μην ανησυχείτε καθόλου, μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μου και να παρακολουθήσετε τα βίντεο μου ανάστροφα από την αρχή ως το 0 και έχω μια playlist για το SEO που μπορείτε να τη δείτε απ την αρχή, SEO εντατική εκπαίδευση που έχω και να γραφτείτε και στο newsletter μου γιατί κάθε 15 μέρες παίρνετε το πολύτιμο βίντεο για να μάθετε περισσότερα πράγματα.

Τι θα χρειαστούμε για να κάνουμε profile links;

Χρειαζόμαστε 6 βασικά πράγματα:

 • Gmail
 • Φωτογραφία προφίλ
 • Λογότυπο
 • Βιογραφικό 100 λέξεις
 • To Url από το site
 • Λέξεις κλειδιά

Αναλυτικά:

Gmail

Ένα, θα χρειαστούμε έναν λογαριασμό Gmail ή ένα Google Account ενεργό, που να δουλεύει κανονικά, που να είναι πραγματικό και να έχει τα πραγματικά μας στοιχεία, την φωτογραφία προφίλ, γιατί θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε τα προφίλ μας με το email μας. Σε μερικά χρειάζεται επιβεβαίωση και τηλεφώνου.

Φωτογραφία προφίλ – Λογότυπο

Δύο, χρειαζόμαστε φωτογραφία προφίλ καλή. Οι φωτογραφίες προφίλ, οι πραγματικές, εκτός κι αν θέλουμε να φτιάξουμε κάποιο avatar, δηλαδή αν φτιάξουμε κάποιον άλλον για διάφορους λόγους ή logo εταιρικό ή λογότυπο από το site μας ή από την εταιρεία μας.

Βιογραφικό 100 λέξεις

Τρία, θα χρειαστούμε βιογραφικό περιγραφικό 100 λέξεις τουλάχιστον, ποιοι είμαστε, τι κάνουμε, η εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης μας.

To Url από το site

Τέσσερα, θα χρειαστούμε το URL από το site μας, το βασικό ή τη σελίδα προορισμού που θέλουμε να ανεβάσουμε.

Λέξεις κλειδιά

Και πέντε τις λέξεις κλειδιά, τα keywords. Είχα αναφέρει 6 αλλά τελικά είναι 5 γιατί σύμπτυξα τη φωτογραφία προφίλ με το λογότυπο.

Βήματα για να δημιουργήσουμε προφιλ links

Και τι κάνουμε τώρα;

Πρώτον, βρίσκουμε κάποια profile sites, κάνουμε εγγραφή, κάνουμε επιβεβαίωση με το email, βάζουμε τη φωτογραφία μας, γράφουμε το βιογραφικό μας, βάζουμε το email μας, τα στοιχεία επικοινωνίας μας, τα πάντα όλα κανονικά σε ένα κανονικό προφίλ στο Facebook π.χ. ή στο Twitter.

Αυτό περίμενα ότι θα έχει πραγματικά στοιχεία, γιατί έτσι ενισχύουμε και το Google EAT, άμα το έχετε ακούσει.

Το Google EAT είναι στοιχείο και παράγοντας κατάταξης για τα site που είναι τύπου Your Money, Your Life, δηλαδή για κρίσιμα site που έχουν πληροφορίες για σημαντικές αποφάσεις, όπως είναι ασφαλιστικά site, ιατρικά site, site χρηματοοικονομικά, για επενδύσεις, για το SEO.

Γι’ αυτό έχω το προφίλ μου παντού ότι είμαι ειδικός στο SEO και ασχολούμαι χρόνια και είμαι επαγγελματίας στον χώρο. Έτσι, θα πρέπει στο δικό μας site να έχουμε κάποιο Google EAT, κάποια expertise, authoritativeness, trustworthiness, το ακρωνύμιο του Google EAT.

Και να σας πω τώρα μερικά site που έχω βρει σαν profile sites.

Υπάρχουν πάνω από 400 για να δείτε όλη τη λίστα με τα profile sites που έχω βρει ώστε να κάνετε click στο link που υπάρχει κάτω από την περιγραφή, άμα βλέπετε αυτό το βίντεο από το κανάλι μου στο YouTube. Αν δεν το βλέπετε από το κανάλι μου στο YouTube και το βλέπετε μέσα από το site που υπάρχει παρακάτω αυτό το κείμενο, έχω και 400 site περίπου που τα ενημερώνω συχνά πυκνά και μπορείτε να κάνετε profile εντελώς δωρεάν, χωρίς κανένα κόστος.

Θα σας αναφέρω μερικά, γύρω στα 20.

1. Pinterest

Καλό είναι να κάνουμε και Pin μερικές σελίδες από το site μας, άρα πρέπει να έχουμε καλές φωτογραφίες.

Επίσης, μπορούμε να έχουμε και ακολούθους στο Pinterest που θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε την ορατότητα γενικά κι αν είναι καλές οι εικόνες μας και ενδιαφέρον το site μας να καλέσουμε κι άλλους ανθρώπους να κάνουν Pin ή να προσθέσουν στους πίνακες τους κάποια από τα Pin μας.

2. LinkedIn

Που είναι Social Media αλλά και profile site. Έχει πολύ υψηλό Domain Authority, μπορούμε να βρούμε πάρα πολλούς επιχειρηματίες στον χώρο μας και να κάνουμε φιλίες εκεί.

3. Twitter

Εάν δεν έχετε Twitter, ευκαιρία να κάνετε.

Το χρησιμοποιούσε πάρα πολύ ο τέως πρόεδρος Trump, το χρησιμοποιεί ο Elon Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, γιατί όχι κι εσείς. Στο Twitter μπορούμε να κάνουμε ακολούθους, να μας ακολουθήσουν και όσοι πιο πολλοί μας ακολουθούν και ακολουθούμε, τόσα πιο πολλά tweets και retweets μπορούμε να πάρουμε από αυτά που θα κάνουμε tweet. Καλό είναι να κάνουμε tweet όλες τις σελίδες από το site μας.

4. YouTube

Ακόμη κι αν δεν ανεβάσουμε βίντεο στο YouTube, μπορούμε να δημιουργήσουμε το προφίλ μας, να βάλουμε εικόνα προφίλ, να βάλουμε και ένα wallpaper πίσω, να γράψουμε μερικά λόγια για εμάς και να βάλουμε links προς το site μας και όλα τα Social Media profile links.

Το προφίλ μας στο Facebook, το προφίλ μας στο Pinterest, το προφίλ μας στο Twitter και στα άλλα. Ένα πολύ καλό πράγμα είναι να διασυνδέσουμε όλα τα profile links μεταξύ τους για να έχουμε μεγαλύτερη άνοδο γιατί το ένα προφίλ παίρνει backlink από το άλλο, όπως και να έχουμε το social proof ότι είμαστε υπαρκτά πρόσωπα και στα άλλα Social Media.

5. Gravatar

Gravatar μπορείτε να ανοίξετε με λογαριασμό wordpress.com και μάλιστα αν έχετε συνδέσει αυτό το email σας με κάποιον λογαριασμό WordPress site και είστε διαχειριστής σε αυτό, θα εμφανιστεί η φωτογραφία που θα βάλετε στο Gravatar. Πάρα πολύ απλά, γι αυτό βλέπετε να εμφανίζονται κάποια εικονίδια στο WordPress site σας, όταν έχετε Gravatar.

6. Ted.com

Πολύ σημαντικό site που κάνει σεμινάρια.

7. About.me

8. Tumblr

Είναι microblog από το Twitter. Μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις και κοινοποιήσεις και να φτιάξετε και το δικό σας blog σε Tumblr

9. Plaxo.com

10. Github

Eίναι η κοινότητα των προγραμματιστών, δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστές για να εγγραφείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και να βάλετε γυμνό το link σας, naked url δηλαδή

11. Myspace

Που ήταν ο προκάτοχος του Facebook. Δυστυχώς, το Myspace ήταν πιο καλλιτεχνικό και δεν είχε την απήχηση του Facebook.

12. Flickr.com

13. Storify

14. Answers.com

15. Visual.ly

16. Grandspace

17. Scribd

18. Dribble

19. Slideshare

20. Academia.edu

Και φυσικά το Facebook που είναι το πρώτο link profile που το χρησιμοποιούν όλοι και δεν το χρησιμοποιούν για SEO, γιατί δεν καταλαβαίνουν την αξία του.

Κάντε και άλλα safe profile links

Υπάρχουν πάνω από 400 Profile Sites για να ανοίξετε safe profile links σήμερα:

S.No.Profile Creation Sites List
1https://www.freeadstime.org
2https://www.findermaster.com/
3https://www.wallclassifieds.com/
4https://www.advertiseera.com/
5https://www.h1ad.com/
6https://www.giganticlist.com/
7https://www.classifiedsfactor.com/
8https://www.rectanglead.com/
9https://www.superadpost.com/
10https://grammarly.com
11https://listgraphy.com
12http://moz.com
13https://semrush.com
14http://quora.com
15http://about.me
16http://disqus.com
17http://blogcatalog.com
18http://bizsugar.com
19http://zotero.org
20http://ted.com
21http://panoramio.com
22http://listography.com
23http://zizics.com
24http://theloop.com.au
25https://amazon.com
26http://yatedo.com
27http://naymz.com
28http://wayn.com
29http://tumblr.com
30http://pinterest.com
31http://openstreetmap.org
32http://klout.com
33http://30boxes.com
34http://themeforest.net
35http://fiverr.com
36http://us.blastingnews.com
37http://folked.com
38http://colourlovers.com
39http://knowem.com
40http://myfolio.com
41https://plaxo.com
42https://github.com
43http://livejournal.com
44https://myspace.com
45https://dailystrength.org
46https://flickr.com
47https://branded.me
48http://imgfave.com
49https://500px.com
50https://linkedin.com
51https://issuu.com
52http://answers.com
53https://storify.com
54http://visual.ly
55https://crunchbase.com
56https://facebook.com
57http://stumbleupon.com
58http://ranker.com
59https://plus.google.com
60https://scribd.com
61http://pictify.com
62https://dribbble.com
63http://www.slideshare.net
64https://academia.edu
65http://dailykos.com
66https://flattr.com
67https://dpreview.com
68http://deviantart.com
69http://flavors.me
70https://en.gravatar.com
71http://orcid.org
72https://vbprofiles.com
73http://steepster.com
74http://mgl.scripps.edu
75https://flattr.com
76http://dailykos.com
77https://coursera.org
78http://wordpress.com
79https://twitter.com
80http://fark.com/
81http://dead.net
82https://sunzu.com
83http://bookcrossing.com
84https://blogger.com
85https://alpha.app.net
86https://goodreads.com
87http://ckeditor.com
88https://angel.co
89http://podomatic.com
90http://photopeach.com
91http://buzznet.com
92https://etsy.com
93http://houzz.com
94http://sbnation.com
95http://dailymotion.com
96https://behance.net
97https://fancy.com
98http://liveleak.com
99http://ipernity.com
100https://slashdot.org
101https://ibm.com
102http://authorstream.com
103http://anobii.com
104https://edublogs.org
105https://growthhackers.com
106https://reddit.com
107https://mozilla.org
108http://skyrock.com
109https://diigo.com

Bonus List of Profile Creation Sites

S. No.Profile Creation Sites
123hq.com
230boxes.com
34shared.com
4500px.com
5about.me
6http://lambgoat.com/
7https://thenewboston.com/
8http://www.webestools.com/
9https://nationaldb.org/
10http://www.lawlink.com/
11http://www.gearinstitute.com/
12http://www.maxforlive.com
13http://armorgames.com/
14http://arto.com/
15http://intensedebate.com/
16http://n4g.com/
17http://wanelo.com/
18http://weheartit.com/
19http://www.apsense.com/
20http://www.authorstream.com/
21https://getsatisfaction.com
22https://github.com
23https://issuu.com/
24https://vimeo.com/
25https://www.behance.net/
26https://www.couchsurfing.com/
27https://www.diigo.com/profile/
28https://www.pinterest.com/
29https://www.wattpad.com/
30https://www.youtube.com/
31https://www.zillow.com/
32http://www.folkd.com/
33http://www.instructables.com/
34http://www.kiva.org/
35http://www.koinup.com/
36http://www.purevolume.com/
37http://www.slideshare.net/
38https://audioboom.com/
39https://delicious.com/
40https://disqus.com/
41https://en.gravatar.com/
42http://www.colourlovers.com/
43http://www.crunchyroll.com/
44http://www.culinate.com/
45http://www.dailymotion.com/
46yourstory.com
47www.dead.net
48www.pentaxuser.com
49kiwibox.com
50www.buzzfeed.com
51www.notey.com
52storify.com
53neighborgoods.net
54www.unsigned.com
55bandcamp.com
56photopeach.com
57visualy.ly
58last.fm
59theverge.com
60dropshots.com
61aboutus.org
62academia.edu
63alternion.com
64answerbag.com
65appearoo.com
66archilovers.com
67archive.org
68armorgames.com
69afternic.com
70artician.com
71articlesbase.com
72articlesbd.com
73ask.fm
74askmehelpdesk.com
75audioboom.com
76authorstream.com
77bagtheweb.com
78bark.com
79bestwaytoinvest.com
80bigsoccer.com
81bit.ly
82blackdtools.com
83bloglovin.com
84blogs.forbes.com
85blogtalkradio.com
86blurpalicious.com
87bookcrossing.com
88bookmax.net
89brandyourself.com
90brooklynne.net
91buzzsprout.com
92calendly.com
93carbonmade.com
94chirbit.com
95clipix.com
96cloudytags.com
97codecademy.com
98codeproject.com
99colourlovers.com
100community.sony.com
101community.tasteofhome.com
102communitywalk.com
103completed.com
104coursera.org
105create.wikifoundry.com
106crunchbase.com
107dailykos.com
108dailymotion.com
109dailystrength.org
110discogs.com
111dpreview.com
112dribbble.com
113dropshots.com
114dropmark.com
115easel.ly
116efactor.com
117empivot.com
118en.gravatar.com
119etsy.com
120evernote.com
121everytrail.com
122express.yudu.com
123fancy.com
124fanfiction.net
125fanpop.com
126fearsteve.com
127feedspot.com
128filmsforaction.org
129flattr.com
130flipboard.com
131foodspotting.com
132forum.arduino.cc
133forums.formz.com
134foursquare.com
135freeadstime.org
136funadvice.com
137freedomworks.org
138getsatisfaction.com
139gofishtalk.com
140good.is
141goodreads.com
142grabcad.com
143gravatar.com
144groups.drupal.org
145hi.im
146hr.com
147hubpages.com
148iconosites.com
149icyte.com
150imcreator.com
151imgfave.com
152imgur.com
153infobarrel.com
154instapaper.com
155instructables.com
156intensedebate.com
157itsmyurls.com
158jigsy.com
159justlanded.com
160kickstarter.com
161kindleboards.com
162kinja.com
163kippee.com
164kiwibox.com
165knowem.com
166knowyourmeme.com
167kongregate.com
168last.fm
169lawschooldiscussion.org
170letsgo.com
171librarything.com
172lifestream.aol.com
173lightstalking.com
174lingr.com
175listango.com
176listgeeks.com
177listography.com
178liveinternet.ru
179livejournal.com
180local.com
181lockerdome.com
182lookuppage.com
183loopdesk.com
184magcloud.com
185magentocommerce.com
186managewp.org
187manta.com
188media24by7.com
189mediafire.com
190medium.com
191memit.com
192mendeley.com
193meraevents.com
194metacafe.com
195mindmeister.com
196mioola.com
197mobypicture.com
198mocpages.com
199mootin.com
200moz.com
201muckrack.com
202musicbrainz.org
203my.fool.com
204myspace.com
205netorbis.com
206newassignment.net
207newsmeback.com
208newsvine.com
209openstreetmap.org
210orcid.org
211pageflakes.com
212painterfactory.com
213panoramio.com
214peacockroom.wayne.edu
215pearltrees.com
216photopeach.com
217pictify.com
218picturetrail.com
219pinterest.com
220plurk.com
221plus.google.com
222podbean.com
223powershow.com
224pregame.com
225profilepin.com
226profiles.delphiforums.com
227protolize.org
228psu.com
229publiclab.org
230quora.com
231reachoo.com
232realitysandwich.com
233recipester.org
234recipezaar.com
235redbubble.com
236recruitingblogs.com
237reddit.com
238redgage.com
239rediff.com
240reverbnation.com
241rhrealitycheck.org
242sbnation.com
243schoolofeverything.com
244scoop.it
245scout.org
246screencast.com
247scribd.com
248sheknows.com
249siftery.com
250simplesite.com
251sitebuilder.com
252skillpages.com
253skyrock.com
254slack.com
255slideboom.com
256slideserve.com
257slideonline.com
258slideshare.net
259smartguy.com
260smashwords.com
261socialmediatoday.com
262softcity.com
263speakingtree.in
264spoke.com
265sqworl.com
266start.io
267steepster.com
268stocktwits.com
269storeboard.com
270storify.com
271strikingly.com
272stumbleupon.com
273symantec.com
274symbaloo.com
275tcnext.com
276technologyreview.com
277ted.com
278thetoptens.com
279thinglink.com
280thinkery.me
281threadless.com
282tictail.com
283tinypic.com
284tomtop.com
285trello.com
286trepup.com
287tripadvisor.com
288ttlink.com
289tucando.com
290tumblr.com
291twitch.tv
292twitter.com
293vbprofiles.com
294vimeo.com
295visajourney.com/forums/
296visual.ly
297wajda.com
298wattpad.com
299webflow.com
300weebly.com

Κερδίστε 50% έκπτωση στο hosting με την Myip

Οι 5 πρώτοι κερδίζουν  50% έκπτωση με τον κωδικό paramarketing50.

Μπράβο σε όσους φτάσατε μέχρι εδώ, τώρα θα δώσω ένα δώρο από τους χορηγούς της εκπομπής, την εταιρεία Myip, την καλύτερη εταιρεία hosting στην Ελλάδα και την ταχύτερη εταιρεία hosting στην Ελλάδα. Για τους 5 πρώτους τυχερούς που θα κάνουν click και θα αγοράσουν hosting, έχουν  50% έκπτωση εφ’ όρου στα πακέτα hosting.

Η εταιρεία Myip έχει light speed servers στην Θεσσαλονίκη και το εξωτερικό και προσπαθεί να προσφέρει μεγάλες ταχύτητες. Πρέπει να προσθέσετε φυσικά και τον κωδικό paramarketing50.

Μην το ξεχάσετε, βάζετε τον κωδικό paramarketing50.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-1

Επίσης βοηθήστε το κανάλι μας να φτάσει τους 10.000 συνδρομητές. Σηκωθείτε από τα ντιβάνια, μπαούλα, από τα κινητά σας και κάντε click εγγραφή, κάντε σχόλιο γιατί αυτό μας βοηθάει να δούμε τι βίντεο θέλετε, για ποιο θέμα, κάντε Like και προτείνετε το και σε φίλους σας και να φτάσουμε επιτέλους, μετά από 8 χρόνια προσπάθειας καταϊδρωμένοι, τους 10.000 συνδρομητές.

 

Θέλετε να μείνετε σούπερ ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στο SEO; Γραφτείτε στο κανάλι μου στο YouTube και δείτε πρώτοι κάθε Δευτέρα στις 9 με την αυγούλα το νέο μου βίντεο για το SEO, την προώθηση ιστοσελίδων, το Amazon FBA και πολλά άλλα θέματα.

Ξέρω ότι το θέμα δεν έχει εξαντληθεί και θα μπορούσα να μιλάω για το SEO και τις μηχανές αναζήτησης ώρες. Επειδή θα πρέπει να παραδώσω και μερικές ιστοσελίδες που φτιάχνω παράλληλα, θα πρέπει να σας αφήσω. Γραφτείτε στο newletter και μείνετε συντονισμένοι στα επόμενα εκπληκτικά άρθρα για το SEO, τη Google και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Αυτά από εμένα, θα τα πούμε την άλλη Δευτέρα στις 9, γιατί κάθε Δευτέρα στις 9 ανεβάζουμε καινούργιο βίντεο, κάθε 15 μέρες στέλνουμε newsletter και βγάζουμε κάποια εμβόλιμα βίντεο μέσα στη βδομάδα. Γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Δείτε περισσότερα για αποτελέσματα αναζήτησης της Google:

Σχολιάστε

Shares