ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

Απλώς συμπληρώστε το email σας και πατήστε το κουμπί δωρεάν εγγραφή από πάνω ⇑

SEO NESLETTER LARISA

Συγχαρητήρια, ο οδηγός SEO GOOGLE 129€ είναι τώρα δικός σας, μαζί με τη σειρά βίντεο μαθημάτων και το ηχητικό βιβλίο!

Γραφτείτε σήμερα στο δωρεάν SEO Newsletter και αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας! Βγείτε στην πρώτη θέση της Google!

Τι θα κερδίσω από τον οδηγό SEO και το SEO Newsletter;

  • Kερδίστε θέσεις στις μηχανές αναζήτησης και να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google
  • Θα μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε για να βελτιώσετε την συνολική ορατότητα της ιστοσελίδας σας στη Google
  • Θα αποφύγετε τα μοιραία λάθη που σκοτώνουν την ιστοσελίδα σας και τη ρίχνουν στη Google
  • Θα δείτε τις διαφορές του πραγματικού SEO με το αρνητικό SEO
  • Θα αυξήσετε την πελατειακή σας βάση στο πολλαπλάσιο και θα δημιουργήσετε μια πραγματική ιντερνετική επιχείρηση!

Γιατί είναι σημαντικό να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις του SEO;

Η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης που εξελίσσεται διαρκώς όπως εξελίσσεται και το ίντερνετ. Μια μικρή αλλαγή σήμερα μπορεί να είναι ανεπαίσθητη, αλλά μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στις επιχειρήσεις και στο επάγγελμά σας.

Ειδικά από τις 21 Απριλίου του 2015, η Google διαχωρίζει στον αλγόριθμο της τις αναζητήσεις από τις κινητές συσκευές με τις αναζητήσεις που γίνονται από τις σταθερές συσκευές. Αυτό προβλέπεται ότι θα επιφέρει τεράστιες αλλαγές στον χώρο του ίντερνετ και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Περίπου το 50% των συνολικών αναζητήσεων με σκοπό την αγορά γίνονται σήμερα από κινητές συσκευές, από τις ταμπλέτες ή tablets και από τα smartphones που γίνονται ολοένα και ισχυρότερα.

Η ίδια η Google έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικά εύκολο σύστημα αγορών με το Google Play και προσπαθήσει να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της.

Πρέπει να το παραδεχτούμε ξεκάθαρα ότι στο ίντερνετ ακολουθούμε τις εξελίξεις που οδηγεί και δημιουργεί η εταιρεία Google γιατί είναι ο κυρίαρχος της αγοράς του ίντερνετ, της διαφήμισης στο ίντερνετ και της προώθησης ιστοσελίδων.

Αυτός που θα μπορέσει πρώτος να μαντέψει τις αλλαγές και την κατεύθυνση που έχει πάρει η Google και να υιοθετήσει αυτές τις αλλαγές στην ιστοσελίδα του αυτός θα είναι και ο πρώτος που θα επωφεληθεί από τις νέες αλλαγές και κατά συνέπεια θα μπορέσει να βγάλει και τα πιο πολλά χρήματα από την ιστοσελίδα του ή το ηλεκτρονικό του κατάστημα.

Κάθε πότε θα λαμβάνω το SEO Newsletter;

Βέβαια, δεν μπορείτε κάθε μέρα να ασχολείστε με το τι κάνει η Google, για αυτό το SEO Newsletter που στέλνω μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, ανεξαρτήτου αργίας και απεργίας είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες σας για πρακτική και εφαρμόσιμη πληροφόρηση.

Ξέρω ότι μπορεί να υπάρχουν και πολλά άλλα αξιόλογα SEO Newsletters εκεί έξω από πάρα πολλές εταιρείες και ειδικούς στο SEO. Ίσως κάποιο να προσπαθούν να σας πουλήσουν συνέχεια τις υπηρεσίες τους μέσω του email marketing και του newsletter τους προσθέτοντας πολύ λίγη αξία στο περιεχόμενο τους.

Όμως όπως θα διαπιστώσετε, σε όλα τα SEO Newsletter που στέλνω είμαι εστιασμένος στην ποιότητα παρά στις πωλήσεις.

To SEO Newsletter μου είναι ισορροπημένο 80/20

Ο στόχος είναι:

  • 80% ποιοτική και μοναδική πληροφόρηση που μπορείτε να αξιοποιήσετε άμεσα
  • 20% προτάσεις για πωλήσεις που θα σας βοηθήσουν πραγματικά και αποδεδειγμένα να κερδίσετε θέσεις και πελάτες στο SEO

Ποτέ δεν περιλαμβάνω πληροφορίες που δεν είναι δοκιμασμένες ή εφαρμόσιμες στο SEO ή που δεν έχω τεστάρει προσωπικά στις ιστοσελίδες που κατασκευάζω. Αυτά που σας προτείνω τα έχω δοκιμάσει και δούλεψαν και έχω απορρίψει οτιδήποτε δεν έφερε αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι στην ροή των πληροφοριών και να παρέχουμε ολοένα και περισσότερη και καλύτερη πληροφόρηση  και περιεχόμενο στους πελάτες μας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την επιλογή σας και σας εύχομαι να βγάλετε πολλά χρήματα από το ίντερνετ!

Άμα αντιμετωπίσατε πρόβλημα με την εγγραφή σας στο SEO Neswletter, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου άμεσα στο 6972.364.387.

Το σωστό SEO το χρειάζονται όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ίντερνετ σήμερα

Είναι γεγονός ότι το σωστό SEO το χρειάζονται όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ίντερνετ σήμερα είτε με το δικό τους eshop είτε με το δικό τους site.

Ζητήστε σήμερα κιόλας μια προσφορά για σωστό ποιοτικό SEO στα μέτρα σας και για σταθερά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares