ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

Αυξήστε την επισκεψιμότητα κατά 1200%!

WordPress SEO

WordPress SEO

Πως να κάνετε τις βασικές ρυθμίσεις SEO στο site σας με το WordPress SEO Plugin

To WordPress σύμφωνα με τον Yoast είναι το καλύτερο  content management system από άποψη SEO. Έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς στην ελληνική αγορά SEO και παρόλο υπήρχανε πάρα πολλά άρθρα από συναδέλφους για το SEO και το WordPress SEO, είδα ότι υπήρχε παντελής έλλειψη από ένα σχετικό βίντεο με το WordPress SEO by Yoast.

Το WordPress SEO by Yoast, είναι το καλύτερο WordPress Plugin για SEO και στην έκδοση 1.5.3.3 για την οποία θα μιλήσουμε συνδυάζει άλλα 2 WordPress Plugins, το Google XML Sitemaps και το Breadcrumps. Η Υπάρχουσα έκδοση WordPress που βλέπετε στο βίντεο είναι η ελληνική έκδοση 3.9.1.

Βήματα πριν την εγκατάσταση του WordPress SEO by Yoast

Πριν την εγκατάσταση του WordPress SEO θα πρέπει:

  • να έχω ρυθμίσει τα permalinks ή τους μόνιμους συνδέσμους στην επιλογή όνομα άρθρου.
  • και να έχω πάρει backup όλο μου το site σε περίπτωση που η εγκατάσταση του Plugin μου δημιουργήσει προβλήματα.

Εγκατάσταση WordPress SEO by Yoast

Αφού έχω κάνει τα παραπάνω, προχωράω στην εγκατάσταση του WordPress SEO και στις ανάλογες ρυθμίσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες των ρυθμίσεων που πρέπει να κάνω στο plugin δείτε το βίντεο μέχρι να δημοσιεύσω ανάλογο άρθρο οδηγό με τις λεπτομερής ρυθμίσεις.

Επίσης, μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο site μου για να παίρνεται τα πολύτιμα update για το SEO στο email σας. Με την εγγραφή σας θα πάρετε δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων SEO Google Πρώτη Σελίδα αξίας 129€!

Βήματα μετά την εγκατάσταση του WordPress SEO by Yoast

WORDPRESS SEO YOAST-1

Μετά την εγκατάσταση, μπορώ να καταχωρήσω το sitemap από το site μου στη Google μέσω των εργαλείων Google Webmasters Tools όπου και πρέπει να ανοίξω λογαριασμό.

Για να κάνω επιβεβαίωση ότι είμαι ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ιστοτόπου, ο καλύτερος τρόπος είναι να έχω τοποθετήσει τα Google Analytics στο site μου. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με το πρόσθετο Google Analytics by Yoast.

Πηγές WordPress SEO

 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

2 σκέψεις στο “WordPress SEO”

Σχολιάστε

Shares